search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:06
MENU CLOSE

Τρέξτε για εισιτήριο

14.02.2013 22:00
Τρέξτε για εισιτήριο - Media

Ακόμη και σε καιρούς κρίσεις υπάρχουν παραδείγματα εταιρειών που πάνε κόντρα στο ρεύμα (εν προκειμένω αέρα). 

Ακόμη και σε καιρούς κρίσεις υπάρχουν παραδείγματα εταιρειών που πάνε κόντρα στο ρεύμα (εν προκειμένω αέρα). Και επιμένουν να μπαίνουν δυναμικά στην διαφημιστική αγορά και να προσφέρουν στο κοινό το καλύτερο. Ελπίζοντας ότι μια μέρα και οι συντηρητικές εταιρείες της γηραιάς ηπείρου θα υποκύψουν στους νεωτερισμούς, βγάζουμε το καπέλο μας στην Νοk Air. Μια μικρή ιδιωτική αεροπορική εταιρεία της Ταϊλάνδης που όμως κάνει μεγάλα βήματα προς τα μπροστά.
 
Η Νοk Air εξέδωσε ημερολόγιο στο οποίο πρωταγωνιστούν ολόδροσα μοντέλα τα οποία φωτογραφίζονται μπροστά και μέσα στα αεροπλάνα. Το καλεντάρι έγινε ανάρπαστο από το φιλοθέαμον κοινό αλλά ενέκυψαν και εναντίον του φωνές. Συντηρητικές, γερασμένες, απομεινάρια μιας άλλης εποχής. Ή, τέλος πάντων, αρτηριοσκληρωτικές απόψεις ατόμων που δεν βιώνουν συχνά τη χαρά του έρωτα.
Η Πριζάνα Ποτγκαπιντακούλ, γραμματέας του υπουργού πολιτισμού, δήλωσε ότι η διαφήμιση είναι «σεξιστική, έχει έλλειψη κοινωνικής και πολιτιστικής ευθύνης και υποβιβάζει τη γυναικεία αξιοπρέπεια».
 
Δηλαδή, κατά τη γνώμη της μαντάμ, όλες οι κοπέλες που κάνουν διαφήμιση ή μόντελινγκ ή εργάζονται στην βιομηχανία ταινιών για ενηλίκους δεν έχουν αξιοπρέπεια. ΑΥΤΟ είναι ρατσισμός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:06