search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:10
MENU CLOSE

Οι Anonymous απειλούν τις κυπριακές εκλογές

17.02.2013 16:33
Οι Anonymous απειλούν τις κυπριακές εκλογές - Media

Το μηχανογραφικό σύστημα του Κυπριακού υπουργείου Εσωτερικών απειλεί να κτυπήσει η γνωστή οργάνωση χάκερ «ANONYMOUS».

Το μηχανογραφικό σύστημα του Κυπριακού υπουργείου Εσωτερικών απειλεί να κτυπήσει η γνωστή οργάνωση χάκερ «ANONYMOUS».

Ειδικότερα, σε βίντεο, που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, οι «ANONYMOUS» προειδοποιούν ότι θα κτυπήσουν στις έξι το απόγευμα, οπότε θα αρχίσει η μετάδοση των αποτελεσμάτων και καλούν παράλληλα και άλλους χάκερ να πράξουν το ίδιο.
Σε συνέντευξη Τύπου ο αρχηγός της Αστυνομίας Μιχαλάκης Παπαγεωργίου ανέφερε ότι έχουν ήδη δοθεί οδηγίες στο Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να επιληφθεί του θέματος, ενώ εάν χρειαστεί θα ζητηθεί και η βοήθεια της Γιουροπόλ και της Ιντερπόλ.

Ο Γενικός Έφορος Προεδρικών Εκλογών, Ανδρέας Ασσιώτης, δήλωσε ότι έως τις τρεις το απόγευμα άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα το 61,35% των ψηφοφόρων στην Κύπρο, σε σύγκριση με το 75% στις Προεδρικές εκλογές του 2008. Στη Λευκωσία ψήφισε το 61,3%, στη Λεμεσό το 62 στην Αμμόχωστο το 61,6%, στη Λάρνακα το 63,7 και στην Πάφο το 61,5% των ψηφοφόρων. Στο εξωτερικό έχει ψηφίσει το 40% των ψηφοφόρων. Δικαίωμα ψήφου έχουν πεντακόσιες- σαράντα- πέντε χιλιάδες, εκατόν ογδόντα εκλογείς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:10