search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:31
MENU CLOSE

Τρίωρη τουριστική περιήγηση στην Αθήνα της κρίσης!

18.02.2013 15:03
Τρίωρη τουριστική περιήγηση στην Αθήνα της κρίσης! - Media

Τρίωρη περιήγηση στην Αθήνα της οικονομικής κρίσης προσφέρει ένα από τα μεγαλύτερα αμερικανικά τουριστικά γραφεία, το Context Travel που αποκαλείται “Greek Crisis walk”.

Τρίωρη περιήγηση στην Αθήνα της οικονομικής κρίσης προσφέρει ένα από τα μεγαλύτερα αμερικανικά τουριστικά γραφεία, το Context Travel .
 
Το τουριστικό αυτό «προϊόν» προσφέρεται για συνειδητοποιημένους τουρίστες ώστε να διαμορφώσαν μία ιδίαν άποψη για την κρίση στη χώρα μας.
 
Το τρίωρο τουρ στην Αθήνα, με τίτλο «Greek Crisis walk», κοστίζει 70 ευρώ κατ' άτομο ή 305 ευρώ για ομάδα 5 ατόμων.
 
Σημειώνεται ότι όσοι τουρίστες έχουν επαγγελματικά αντικείμενο με τα οικονομικά μπορούν να εγγραφούν σε ομάδα με πολύ εξειδικευμένη ξενάγηση από ειδικούς.
 
Οι τουρίστες που θα το επιλέξουν επισκέπτονται επιλεγμένους χώρους της πόλης, όπως την Πλατεία Συντάγματος, την Παλιά Βουλή, την Τράπεζα της Ελλάδος, το Παλιό Χρηματιστήριο.
 
Οι τουρίστες θα ενημερωθούν απόλυτα για την οικονομική κρίση, τη φτώχεια, την ανεργία, τους άστεγους, τους τρόπους αντίδρασης των Ελλήνων, τις διαδηλώσεις, τους αγανακτισμένους, την πτώχευση, τη φούσκα αλλά και τη Χρυσή Αυγή.
 
Συχνά, οι ξεναγήσεις καταλήγουν σε μία ταβέρνα όπου ανταλλάσσονται απόψεις για την κρίση και την καταπολέμησή της.
 
Είναι γεγονός πάντως πως κατά τις διαδηλώσεις των τελευταίων ετών όλο και περισσότεροι τουρίστες, Ευρωπαίοι, Ασιάτες αλλά και Αμερικανοί κυκλοφορούσαν ανάμεσα στους διαδηλωτές προσπαθώντας να αποτυπώσουν σε βίντεο και κάμερες εικόνες που σπάνια ζουν στις χώρες τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:30