search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:56
MENU CLOSE

Διαβάστε στο Ποντίκι art που κυκλοφορεί

20.02.2013 22:00
Διαβάστε στο Ποντίκι art που κυκλοφορεί - Media

Συνέντευξη Λευτέρης Παπαδόπουλος: «Αν το τραγούδι είναι καλό, βάζει ζευγάρια στα κρεβάτια»

Συνέντευξη Λευτέρης Παπαδόπουλος: «Αν το τραγούδι είναι καλό, βάζει ζευγάρια στα κρεβάτια»
 
Δελτίο καιρού:
Τα μπουδαγόνερα και ο ρατσισμός
Σώστε τις έδρες νεοελληνικών σπουδών
Habemus διευθυντή Φεστιβάλ Αθηνών            
ΚΑΣ: Κυνηγοί Κυνοκέφαλων made in Hell-As
Για γέλια και για κλάματα
 
Ο Μέγας Αλέξανδρος ντυνόταν γυναίκα; Μεγάλο αναβρασμό προκάλεσε στο Διαδίκτυο η διάλεξη του καθηγητή Tony Spawforth στο Βρετανικό Μουσείο, ο οποίος παρουσίασε την άποψη του αρχαίου ιστορικού Έφιππου ότι ο Μέγας Αλέξανδρος φορούσε φουστάνια. Ο καθηγητής ξεκαθάρισε στο «ΠοντίκιArt» ότι ο ίδιος δεν θεωρεί τον στρατηλάτη τραβεστί, αλλά θύμα μιας προσωπικής έχθρας.
 
Όταν οι ηθοποιοί τραγουδούν. Ανέκαθεν περιμέναμε από τους ηθοποιούς να έχουν και το προσόν της καλλιφωνίας. Να, όμως, που τώρα βρίσκουμε πολλούς ηθοποιούς, οι οποίοι … άρπαξαν τα μικρόφωνα.  Το πρόγραμμα «δύο σε ένα», που συνδυάζει θέατρο και τραγούδι, είναι χορταστικό και συμφέρει.
 
Ένα μικρό Mall για τους μη προνομιούχους. Τα Ιδρύματα Ανδρέα και Μαρίας Καλοκαιρινού (Ιστορικό Μουσείο Κρήτης) εγκαινιάζουν τον «Κοινωνικό Χώρο» στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης, με φαγητό, φάρμακα, και δράσεις που ανακουφίζουν τα θύματα της πολιτικής του Μνημονίου.
 
Ο γύρος του κόσμου. Με μια ματιά τι συμβαίνει σε άλλα μέρη της Γης.
 
Τα αρχαία παίρνουν εκδίκηση. Κύμα διαμαρτυριών έχει ξεσηκωθεί εναντίον της απόφασης να μεταφερθεί το αρχαίο σταυροδρόμι που «σκόνταψε» στις ανασκαφές του Μετρό Θεσσαλονίκης για να μην καταργηθεί ο σταθμός.
 
Στις ταινίες αυτής της βδομάδας: «Λόρενς για πάντα», «Zero dark thirty», «Μαθήματα ενηλικίωσης», «Ο έρωτας της βασίλισσας»
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:56