search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:36
MENU CLOSE

«Στικάκια» και κώδικες στο διαμέρισμα στα Τουρκοβούνια – Εντοπίστηκε το τζιπ της ληστείας στο Βελβεντό

20.02.2013 12:00

USB και κωδικοποιημένες σημειώσεις βρήκαν οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής στο  διαμέρισμα που ερευνούν στα Τουρκοβούνια.
Στο μεταξύ, εντοπίστηκε το αυτοκίνητο με το οποίο εκτιμάται ότι διέφυγαν οι τέσσερις από τους δράστες της ληστείας στο Βελβεντό.

USB και κωδικοποιημένες σημειώσεις βρήκαν οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής στο  διαμέρισμα που ερευνούν στα Τουρκοβούνια.
Συγκεκριμένα, στο διαμέρισμα που βρίσκεται στην οδό Καρπενησιώτη 66, το οποίο είχε νοικιαστεί με πλαστό δελτίο ταυτότητας, βρέθηκαν επιπλέον πέντε αποθηκευτικές συσκευές USB, που εστάλησαν για διερεύνηση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
Ακόμα, βρέθηκαν διάφορες χειρόγραφες σημειώσεις με κωδικοποιημένες φράσεις που, σύμφωνα με την Αστυνομία, αποσκοπούσαν στις κρυπτογραφημένες επικοινωνίες και συνεννοήσεις μεταξύ των μελών της οργάνωσης, στην οποία φέρεται να ανήκουν οι τέσσερις συλληφθέντες και οι καταζητούμενοι.
Στο μεταξύ, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, σε ένα στενό στη Νάουσα, το αυτοκίνητο με το οποίο εκτιμάται ότι διέφυγαν οι τέσσερις από τους δράστες της διπλής ένοπλης ληστείας στο Βελβεντό Κοζάνης.
Πρόκειται για το τζιπ που πήραν από τον οδοντίατρο, τον οποίο κρατούσαν όμηρο οι τρεις από τους συλληφθέντες, κατά τη διάρκεια της καταδίωξης στη Βέροια. Το όχημα μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας για διερεύνηση.
.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:36