search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:09
MENU CLOSE

Προληπτικές προσαγωγές…

20.02.2013 22:00

Προληπτικές προσαγωγές στελεχών της νεολαίας της, πριν από τη χθεσινή απεργιακή συγκέντρωση στην Αθήνα, κατήγγειλε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Προληπτικές προσαγωγές στελεχών της νεολαίας της, πριν από τη χθεσινή απεργιακή συγκέντρωση στην Αθήνα, κατήγγειλε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με ανακοίνωσή της, κάνοντας λόγο για «πολιτική στοχοποίηση», «εκφοβισμό» και πρακτικές φακελώματος. Κι αυτό διότι οι τέσσερις νεολαίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ βγαίνοντας από τα γραφεία του ΝΑΡ στη Χαριλάου Τρικούπη και μεταφέρθηκαν αρχικώς στο αστυνομικό τμήμα της Καλλιδρομίου και στη συνέχεια στη ΓΑΔΑ – όπου κρατήθηκαν για ώρες – για εξακρίβωση στοιχείων, χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στις διαμαρτυρίες στελεχών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ «στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. δήλωσαν ότι δεν έδωσαν ανάλογες εντολές».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:08