search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:51
MENU CLOSE

Ναύπλιο: Χρυσαυγίτες επιχειρούν να εμποδίσουν τη διανομή τροφίμων

21.02.2013 17:51
Ναύπλιο: Χρυσαυγίτες επιχειρούν να εμποδίσουν τη διανομή τροφίμων - Media

Ομάδα Χρυσαυγιτών επιχείρησε να εμποδίσει χθες το βράδυ τη διανομή τροφίμων σε απόρους του Ναυπλίου, όπως αναφέρει ο Παρατηρητής Αργολίδας.

Ομάδα Χρυσαυγιτών επιχείρησε να εμποδίσει χθες το βράδυ τη διανομή τροφίμων σε απόρους του Ναυπλίου, όπως αναφέρει ο Παρατηρητής Αργολίδας.

Επρόκειτο για πρωτοβουλία του Συλλόγου «Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου» ο οποίος συνηθίζει να μοιράζει δωρεάν τρόφιμα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη καθώς με τη στήριξη των μελών του έχουν δημιουργήσει ένα κοινωνικό παντοπωλείο(κεντρική φωτογραφία).

Όπως αναφέρουν κατά τη διανομή, το βράδυ της Τετάρτης, έφτασαν στην είσοδο που στεγάζεται ο σύλλογος, ομάδα χρυσαυγιτών που απαίτησαν να σταματήσει η διανομή τροφίμων, με τη δικαιολογία ότι θα έδιναν φαγητό και σε αλλοδαπούς.

Τα μέλη της Πύλης Πολιτισμού τους εξήγησαν πως τα κριτήρια ήταν χαμηλό εισόδημα ή ύπαρξη τέκνων, κριτήρια που δεν τους ικανοποίησαν και απαίτησαν και πάλι να σταματήσει η διανομή ενώ ξεκίνησαν να φωνάζουν συνθήματα.

Όταν η κατάσταση πήγε να εκτραπεί, τα μέλη του κοινωνικού παντοπωλείου κάλεσαν την αστυνομία και με την έλευσή της τα πνεύματα ηρέμησαν και τα μέλη της Χρυσής Αυγής αποχώρησαν.

Μετά από τα χθεσινά γεγονότα η Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Μια κίνηση πολιτών που συμβάλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων της δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να φοβηθεί αντιδράσεις μεμονωμένων ομάδων που ως σκοπό τους έχουν μόνο να προσελκύσουν την προσοχή.
Η πύλη πολιτισμού θα συνεχίσει το έργο της προάγοντας πολιτισμό στην εποχή της κρίσης που όλοι βιώνουμε.
Έχουμε την στήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών και τους ευχαριστούμε γι΄αυτό.
Η πύλη πολιτισμού είναι ανοιχτή σε οποιονδήποτε ιδιώτη έχει πραγματικά την διάθεση να βοηθήσει και να στηρίξει το έργο μας ανιδιοτελώς.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:50