search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:38
MENU CLOSE

Ελεύθερος με εγγύηση ο Πιστόριους

22.02.2013 14:50
Δίκη Πιστόριους: Μάρτυρες «καίνε» τον αθλητή - Media

Το δικαστήριο της Πρετόρια αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση ο Όσκαρ Πιστόριους, μέχρι να δικαστεί για τον φόνο της συντρόφου του, Ρίβα Στέενκαμπ.

Το δικαστήριο της Πρετόρια αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση ο Όσκαρ Πιστόριους, μέχρι να δικαστεί για τον φόνο της συντρόφου του, Ρίβα Στέενκαμπ. 
 
Ανακοινώνοντας την απόφασή του, ο δικαστής ανέφερε ότι δεν υπάρχει ο κίνδυνος να διαφύγει ο κατηγορούμενος, όπως είχε ισχυριστεί η εισαγγελία.
Στο άκουσμα της είδησης, οι συγγενείς και οι υποστηρικτές του παραολυμπιονίκη ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς στην αίθουσα του δικαστηρίου.
 
Ο Πιστόριους αρνείται την κατηγορία της δολοφονίας εκ προμελέτης που του έχει απαγγελθεί, υποστηρίζοντας ότι σκότωσε τη Στέενκαμπ κατά λάθος επειδή νόμιζε ότι επρόκειτο για διαρρήκτη.
 
Η Στέενκαμπ πέθανε αφού δέχτηκε τρεις σφαίρες στο σπίτι του κ. Πιστόριους στις 14 Φεβρουαρίου.
 
Ο επικεφαλής της υπεράσπισης Μπάρι Ρου υποστήριξε ότι οι αποκαλύψεις για τον επικεφαλής των αστυνομικών ερευνών Χίλτον Μπόθα – που απομακρύνθηκε χθες από τη θέση αυτή καθώς έγινε γνωστό ότι αντιμετωπίζει επτά κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας – υπονόμευσαν τα επιχειρήματα των κατηγόρων.
 
Από της πλευρά του, ο εισαγγελέας Τζέρι Νελ είχε δηλώσει ότι δεν πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση ο κ. Πιστόριους μόνο και μόνο επειδή είναι διάσημος και ότι υπάρχει κίνδυνος να διαφύγει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:38