search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:13
MENU CLOSE

Η ΕΚΟ προσφέρει ζεστασιά σε 114 σχολεία ορεινών περιοχών της Ελλάδας

25.02.2013 14:57
Η ΕΚΟ προσφέρει ζεστασιά σε 114 σχολεία ορεινών περιοχών της Ελλάδας - Media

H EKO, τηρώντας με συνέπεια τις αρχές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, κάνει πράξη την κοινωνική αλληλεγγύη και στηρίζει τον ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα της εκπαίδευσης, σε μια δύσκολη εποχή.

H EKO, τηρώντας με συνέπεια τις αρχές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, κάνει πράξη την κοινωνική αλληλεγγύη και στηρίζει τον ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα της εκπαίδευσης, σε μια δύσκολη εποχή.
 
Η εταιρεία υλοποιεί, από τον Ιανουάριο του 2013, πρόγραμμα δωρεάν παροχής πετρελαίου θέρμανσης σε σχολεία ορεινών περιοχών της Ελλάδας, όπου οι ανάγκες είναι αυξημένες, ειδικά κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Το πρόγραμμα καλύπτει 114 σχολεία στους νομούς Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης, Φλώρινας, Δράμας και Ευρυτανίας, με τη δωρεά συνολικά 168.000 λίτρων πετρελαίου.
 
Προσφέροντας δωρεάν ζεστασιά στα σχολεία η ΕΚΟ «αγκαλιάζει» εκατοντάδες παιδιά, διασφαλίζοντας το δικαίωμά τους σε ένα ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον μάθησης, ακόμα και τις πιο κρύες μέρες του χρόνου.  
 
Η δωρεά πετρελαίου θέρμανσης σε σχολεία και ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες είναι μια δράση που υλοποιείται ευρύτερα και με συνέπεια από τον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ. Από τον Οκτώβριο του 2012 μέχρι σήμερα, στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού, έχουν διατεθεί 600.000 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης συνολικά.
 
Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται σε μια ολοκληρωμένη φιλοσοφία εταιρικής υπευθυνότητας και προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο, μέσα από ουσιαστικές δράσεις που αντιμετωπίζουν καίρια καθημερινά προβλήματα και συμβάλλουν στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής εν μέσω μιας πρωτόγνωρης, σε ένταση και διάρκεια, κρίσης.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:12