search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:56
MENU CLOSE

Δωρεάν φρούτα και λαχανικά από την Ιεράπετρα

27.02.2013 06:53
Δωρεάν φρούτα και λαχανικά από την Ιεράπετρα - Media

Πάνω από 20 τόνοι κηπευτικών έφτασαν το πρωί της Τετάρτης από την Ιεράπετρα στην Αθήνα για να μοιραστούν δωρεάν σε κοινωνικά παντοπωλεία της Αττικής.

Πάνω από 20 τόνοι κηπευτικών έφτασαν το πρωί της Τετάρτης από την Ιεράπετρα στην Αθήνα για να μοιραστούν δωρεάν σε κοινωνικά παντοπωλεία της Αττικής.
 
Τα κηπευτικά μοιράστηκαν στο λιμάνι του Πειραιά έπειτα από συνεννόηση που έχει γίνει με κοινωνικά παντοπωλεία δήμων της Αττικής.
 
Την αποστολή αλληλεγγύης οργανώνουν ο δήμος Ιεράπετρας, ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Φυτικής Παραγωγής, τα δημοπρατήρια, οι έμποροι, ομάδες παραγωγών και μεμονωμένοι παραγωγοί κηπευτικών της Ιεράπετρας.
 
Σύμφωνα με τους οργανωτές «η κίνηση αυτή, σηματοδοτεί ένα διπλό μήνυμα: αφενός, καταγράφει την αντίληψη κοινωνικής αλληλεγγύης της Ιεράπετρας σε μια περίοδο κρίσης, αφετέρου το αίτημα να στηριχθεί η περιοχή για να συνεχίσει να παράγει».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39