search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:33
MENU CLOSE

Μετωπική Σαμαρά- Τσίπρα

27.02.2013 07:05
Μετωπική Σαμαρά- Τσίπρα - Media

Δριμεία αντιπαράθεση ξέσπασε στην Ολομέλεια της Βουλής με σκληρούς χαρακτηρισμούς ανάμεσα στον Πρωθυπουργό και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δριμεία αντιπαράθεση ξέσπασε στην Ολομέλεια της Βουλής με σκληρούς χαρακτηρισμούς ανάμεσα στον Πρωθυπουργό και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Αντώνης Σαμαράς κατηγόρησε προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα ότι έχει ως στόχο να διώξει τις επενδύσεις και αναφερόμενος στα όσα έγιναν στις Σκουριές τόνισε πως αυτές οι δολιοφθορές θα τελειώσουν. «Σας καλώ όλους να σκεφτείτε: Αν αυτό δεν είναι εθνική υπονόμευση, τότε τι λέγεται εθνική υπονόμευση; Αν αυτό δεν λέγεται εθνική δολιοφθορά, τότε τι ακριβώς είναι;» είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς και πρόσθεσε: «Δεν μασάμε από απειλές, κύριε Τσίπρα».
 
Επίσης, καυτηρίασε την στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο Κοινοβούλιο, κάνοντας λόγο για «κλεφτοπόλεμο καταγγελιών» και για συμπεριφορές που αρμόζουν σε «Πανεπιστημιακά αμφιθέατρα». Ο Πρωθυπουργός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις δηλώσεις βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος αντέδρασε για τους πυροβολισμούς των εξωτερικών φρουρών στις φυλακές των Τρικάλων κατά την απόπειρα απόδρασης: «Εγώ προσωπικά δίνω συγχαρητήρια στους φύλακες. Εσείς μέχρι τώρα χαϊδεύατε τους κουκουλοφόρους, τώρα χαϊδεύετε και τους βαρυποινίτες; Μήπως θέλετε ανοιχτές φυλακές;».
 
Σε υψηλούς τόνους ήταν και η απάντηση από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος υποστήριξε πως η κυβέρνηση δεν ψάχνει για «επενδυτές αλλά για πειρατές» και σχολιάζοντας την φράση του Πρωθυπουργού ότι «δεν μασάμε από απειλές», τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν συμπεριφέρεστε ως Πρωθυπουργός αλλά ως ψευτόμαγκας».
 
Παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε ότι η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να πάρει νέα μέτρα: «Ο μόνος τρόπος, με τον οποίο θα αποχωρήσετε θα είναι αυτός, με τον οποίο αποχώρησε από το Προεδρικό Μέγαρο ο ομοϊδεάτης σας. Δικός σας ομοϊδεάτης ήταν αυτός που αποχώρησε με ελικόπτερο!»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:32