search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:20
MENU CLOSE

Εκτός κόμματος ο Παπαγεωργόπουλος και επίθεση κατά ΣΥΡΙΖΑ από Ν.Δ.

27.02.2013 14:07
Εκτός κόμματος ο Παπαγεωργόπουλος και επίθεση κατά ΣΥΡΙΖΑ από Ν.Δ. - Media

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα όσα είχε δηλώσει στη ΔΕΘ του 2011 για τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο. Η Ν.Δ. ανακοίνωσε στη συνέχεια την αναστολή της κομματικής ιδιότητας του Β. Παπαγεωργόπουλου ενώ επετέθη στον ΣΥΡΙΖΑ.

Την αναστολή της κομματικής ιδιότητας του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεσή του, ανακοίνωσε η ΝΔ., ενώ παράλληλα επιτέθηκε κατά του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, αλλά και μετά και το βίντεο του 09/2011 όπου δείχνει τον Αντώνη Σαμαρά να στηρίζει τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο.

Η Ν.Δ. αναφέρει πως δεν δέχεται υποδείξεις σε θέματα πολυετών καθείρξεων ή ισοβίων από τον ΣΥΡΙΖΑ και από εκείνους που «υπερασπίζονται δημοσίως, ληστές, βιαστές, τρομοκράτες και βαρυποινίτες»

Παράλληλα δηλώνει ότι πριν από ενάμιση χρόνο δεν είχαν αποφασίσει οι Δικαστές και προτρέπει τον ΣΥΡΙΖΑ να δείχνει σεβασμό προς τη Δικαιοσύνη.

Είχε προηγηθεί επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με αφορμή τα όσα είχε δηλώσει στη ΔΕΘ του 2011 για τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο.

«Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που ο κ. Σαμαράς δήλωνε για το στέλεχος της ΝΔ και πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Παπαγεωργόπουλο ότι: ‘’ Θεωρώ ότι είναι ένας έντιμος άνθρωπος ο οποίος έχει προσφέρει απίστευτα πράγματα στην πόλη της Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ – 17/9/2011)’’» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Τα πιστεύει ακόμα και σήμερα αυτά ο κ. Σαμαράς; Παραμένει ακόμα στέλεχος της ΝΔ;» διερωτάται ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει ότι «το σίγουρο πάντως είναι ότι η διαπλοκή και η διαφθορά στη χώρα μας έχουν ονοματεπώνυμο και η ΝΔ έχει αποτελέσει διαχρονικά τη μήτρα και της διαφθοράς και της διαπλοκής».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:20