search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:54
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου

28.02.2013 06:16
oldphotosprotoselido_28.2.131361994627.jpg

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Τορπίλη στην ΑΟΖ» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς με εντολή των ΗΠΑ και πίεση της Τουρκίας, η συγκυβέρνηση κάνει «γκρίζα ζώνη» το Καστελόριζο. (Σελ 3,4,5)

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Τορπίλη στην ΑΟΖ» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς με εντολή των ΗΠΑ και πίεση της Τουρκίας, η συγκυβέρνηση κάνει «γκρίζα ζώνη» το Καστελόριζο. (Σελ 3,4,5)
 
ΕΥΡΩΖΩΝΗ: Το κουτί της Πανδώρας άνοιξε στην Ιταλία. Μετά το σοκ, οι Ευρωπαίοι ερμηνεύουν κατά το δοκούν το αποτέλεσμα. (Σελ 6,45)
 
ΣΥΡΙΖΑ: Περιοδείες σε όλη τη χώρα ετοιμάζει η Κουμουνδούρου με κύριο στόχο την προβολή του προγράμματος. Η καμπάνια θα ξεκινήσει από τον Πειραιά και θα κορυφωθεί με δύο μεγάλες συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (Σελ 8)
 
ΠΑΣΟΚ: Συνέδριο επανίδρυσης… νέο καταστατικό, νέα πρόσωπα και μάχη χαρακωμάτων για τον έλεγχο του κόμματος. «Νέοι Σοσιαλιστές» το νέο όνομα της Νεολαίας (Σελ 11)
 
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Τι τρομάζει τον Σαμαρά και αναρωτιέται αν θα «τη βγάλει» καθαρή μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού. (Σελ 15-17)

ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art».  Συνέντευξη Γιώργος Τσεμπερόπουλος: «Ζω την βία της ανεργίας».
Ακόμη:  Τα υπέροχα ναυάγια /  Καθαρά λόγια, μαύρο μελάνι / Πριονίζοντας τον Παρθενώνα /  Η κόντρα στο ΚΘΒΕ / Όσκαρ / Η αυτοκρατορία της γνώσης / 
Απέτυχε η κατάργηση του ΥΠΠΟ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:52