search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:47
MENU CLOSE

Προς «αναβολή» οι δημοτικές εκλογές;

01.03.2013 13:28
Προς «αναβολή» οι δημοτικές εκλογές;
  - Media

Εντύπωση προκαλούν τα σενάρια περί πιθανής αναβολής των δημοτικών εκλογών(Ιούνιος 2014), σενάρια που επιβεβαίωσε σήμερα ο υπ. εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης. O Σαμαράς κάνει ρουσφέτι στον Βενιζέλο, λέει ο Γιάννης Μανώλης

Εντύπωση προκαλούν τα σενάρια περί πιθανής αναβολής των δημοτικών εκλογών(Ιούνιος 2014), σενάρια που επιβεβαίωσε την Παρασκευή ο υπουργός εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης.
 
Παράλληλα ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Γιάννης Μανώλης μέσω του Twitter κατηγορεί –μεταξύ άλλων-  τον Αντώνη Σαμαρά ότι κάνει «ρουσφέτι» στον Ευάγγελο Βενιζέλο που φοβάται ότι το ΠΑΣΟΚ θα εξαφανιστεί στις εκλογές.
 
«Δήμαρχοι και περιφερειάρχες θέλουν παράταση θητείας, ο Βενιζέλος φοβάται ότι το ΠΑΣΟΚ θα εξαφανιστεί και ο Σαμαράς του κάνει ρουσφέτι και αναβάλει εκλογές;», γράφει ο κ. Μανώλης.


 
Ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης πάντως υποστήριξε πως το θέμα για την ενδεχόμενη αναβολή των δημοτικών εκλογών το έχει ανοίξει η ΚΕΔΚΕ και όχι η κυβέρνηση, αφού ο Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων υποστηρίζει πως είναι προσβλητικό να διεξαχθούν οι εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές. Παράλληλα εκφράστηκε και ο προβληματισμός ότι την ίδια περίοδο θα γίνει και η απορρόφηση του ΕΣΠΑ και ενδεχομένως να δημιουργηθούν προβλήματα.
 
Παράλληλα ο κ. Στυλιανίδης είπε πως η κυβέρνηση θα ζητήσει με όλους τους εμπλεκόμενους και μετά θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.
 
Στο θέμα παρενέβη και η Χρυσή Αυγή, με τον κοινοβουλευτικό της εκπρόσωπο Χρήστο Παππά  να επιτίθεται σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως ούτε ο Αντώνης Σαμαράς, ούτε ο Ευάγγελος Βενιζέλος θέλουν τις εκλογές, γιατί δεν θα μπορέσουν να εκλέξουν ούτε έναν κοινοτάρχη. Υποστήριξε μάλιστα ότι η Χρυσή Αυγή από την πρώτη Κυριακή θα έχει εκλέξει δήμαρχο στην Αθήνα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:45