search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:52
MENU CLOSE

«Όχι απολύσεις» λέει ο Στουρνάρας

01.03.2013 15:26
Ελέγξτε on line την είσπραξη εσόδων από το κράτος… - Media

«Δεν τίθεται θέμα απολύσεων στο Δημόσιο» ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας, μετά τη σύσκεψη του κυβερνητικού συμβουλίου Μεταρρύθμισης στο Μέγαρο Μαξίμου

«Δεν τίθεται θέμα απολύσεων στο Δημόσιο» ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, μετά τη σύσκεψη του κυβερνητικού συμβουλίου Μεταρρύθμισης στο Μέγαρο Μαξίμου, στον απόηχο των πρωινών δηλώσεων του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. Μάκη Βορίδη ο οποίος είχε δηλώσει ότι «οι απολύσεις στο δημόσιο δεν είναι ταμπού»
 
Ανάλογη ήταν και η λογική του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Α. Μανιτάκη, ο οποίος είπε ότι η κυβέρνηση έχει προχωρήσει σε όλες τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει.
 
Σημειώνεται πως μιλώντας προ ημερών στο Mega (Ανατροπή), o κ. Στουρνάρας είχε αναφέρει πως το θέμα των απολύσεων παραμένει ανοικτό από την τρόικα, δεν είναι όμως στις προθέσεις της κυβέρνησης. Είχε σημειώσει επίσης πως ο όρος του Μνημονίου είναι αρκετά ασαφής . Ο. κ. Στουρνάρας είχε πει ότι το ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι να τεθούν σε καθεστώς κινητικότητας 25.000 δημόσιοι υπάλληλοι .

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:52