search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:47
MENU CLOSE

Δικάζεται ο Κασιδιάρης για συμμετοχή σε ξυλοδαρμό και ληστεία

04.03.2013 07:35
Δικάζεται ο Κασιδιάρης για συμμετοχή σε ξυλοδαρμό και ληστεία - Media

Νέες δικαστικές περιπέτειες για τον Ηλία Κασιδιάρη με τον εκπρόσωπο Τύπου και βουλευτή της Χρυσής Αυγής να περνάει το πρωί της Δευτέρας το κατώφλι του Εφετείου της Αθήνας.

Νέες δικαστικές περιπέτειες για τον Ηλία Κασιδιάρη με τον εκπρόσωπο Τύπου και βουλευτή της Χρυσής Αυγής να περνάει το πρωί της Δευτέρας το κατώφλι του Εφετείου της Αθήνας. Ο Η. Κασιδιάρης κατηγορείται για συμμετοχή σε ξυλοδαρμό και ληστεία σε βάρος φοιτητή.
Στην υπόθεση που χρονολογείται από το 2007, ομάδα πέντε ατόμων επιτέθηκε σε μεταπτυχιακό φοιτητή στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου. Οι δράστες χτύπησαν με κλομπ και μαχαίρωσαν τον φοιτητή, από τον οποίο αφαίρεσαν την αστυνομική του ταυτότητα. Όπως αναφέρει το κατηγορητήριο, ο Η. Κασιδιάρης παρείχε συνδρομή στους δράστες της επίθεσης.
Ωστόσο, ο ίδιος επιμένει ότι είναι αθώος και υποστηρίζει ότι την ημέρα του περιστατικού βρισκόταν στο νοσοκομείο «Μετροπόλιταν» με την ιδιότητα του ιατρικού επισκέπτη. Μάλιστα, τονίζει στους επικριτές του ότι ο ίδιος είναι που ζήτησε να αρθεί η βουλευτική του ασυλία, και να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση της Δικαιοσύνης.
Μέχρι τώρα η εκδίκαση της υπόθεσης έχει αναβληθεί τουλάχιστον δύο φορές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:46