19/12/2018 18:53:45
8.11.2009

Τα παράδοξα...

Το πώς έχουν καταφέρει, με τον τρόπο που εννοούν την άσκηση της πολιτικής στη χώρα μας, να βαπτίζουν ενέργειες του κοινού ποινικού δικαίου, ενέργειες αλητείας ή ενέργειες βαρύτατων ψυχολογικών περιπτώσεων ως πολιτικές, είναι ένα (εγχώριο πολιτικό) παράδοξο.

Αυτή η φασιστικών διαστάσεων ασυλία των περιθωριακών αντιδράσεων όπου πρέπει να υποβάλεις διαπιστευτήρια μιας απίθανης προοδευτικότητας, σε ψυχι­κά διαταραγμένους και νοητικά καθυστερημένους, για να λάβεις άδεια εισόδου στην πλατεία Εξαρχείων αποτελεί ένα ιδιότυπο Άουσβιτς, το οποίο υποθάλπουν οι επίσημες προοδευτικές δυνάμεις.

Η επίθεση εναντίον της Σώτης Τριαντάφυλλου δεν είναι παρά ένα ακόμα επεισόδιο στο σίριαλ που παρακολουθούμε ως «προοδευτικοί πολίτες», όπου κα­ταστρατηγούνται θεμελιώδη πολιτικά μας δικαιώματα, όπως το δικαίωμα της ελεύθερης κυκλοφορίας και της ελεύθερης έκφρασης, στο όνομα μιας αριστερό­στροφης ανοχής...

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.