search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:15
MENU CLOSE

To ΠΑΣΟΚ θα μπει με πολιτικά στελέχη στην κυβέρνηση λέει ο Βενιζέλος

05.03.2013 07:34
To ΠΑΣΟΚ θα μπει με πολιτικά στελέχη στην κυβέρνηση λέει ο Βενιζέλος - Media

Την παρουσία πολιτικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση την επόμενη μέρα του πολυαναμενόμενου ανασχηματισμού προανήγγειλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, εκτιμώντας παράλληλα ότι το ΠΑΣΟΚ «μπορεί να αναστηθεί».

Την παρουσία πολιτικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση την επόμενη μέρα του πολυαναμενόμενου ανασχηματισμού προανήγγειλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, εκτιμώντας παράλληλα ότι το ΠΑΣΟΚ «μπορεί να αναστηθεί».
 
«Πρέπει να καθίσουμε με τον κ. Σαμαρά και με τον κ. Κουβέλη και να συζητήσουμε για το πως πρέπει να πορευθεί η κυβέρνηση με τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο από τώρα και στο εξής. Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι δεν αρκεί να υπάρχει η κυβέρνηση πρέπει να είναι μια κυβέρνηση αποτελεσματική, κοινωνικά ευαίσθητη που να μπορεί να βάλει σε κίνηση την πραγματική οικονομία και να κερδίσει το στοίχημα. Χρειάζεται (η κυβέρνηση) και αλλαγές προσώπων, χρειάζεται και αλλαγές οργανωτικές και λειτουργικές και τώρα πρέπει να δώσουμε έναν ρυθμό και αυτά πρέπει να τα συζητήσουμε» είπε, μιλώντας στην εκπομπή του MEGA «Ανατροπή».

Ο Ευ. Βενιζέλος υπεραμύνθηκε της επιλογής του  να μην συμμετάσχει το κόμμα του με πολιτικά στελέχη στην κυβέρνηση την επόμενη μέρα των εκλογών, σημειώνοντας όμως ότι αυτό μπορεί να αλλάξει το προσεχές διάστημα: «Τώρα πρέπει να μπούμε στην τελική ευθεία της εξόδου από την κρίση. Θα μπούμε με πολιτικά πρόσωπα. Αλλά για να μπούμε με πολιτικά πρόσωπα πρέπει να συμφωνήσουμε στην πολιτική. Το πρώτο είναι το όχι άλλα μέτρα. Το δεύτερο είναι ότι έχουμε παρουσιάσει ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης, έχουμε βάλει σε μια σειρά τι πρέπει να γίνει. Νομίζω ότι πολύ εύκολα θα μπορούσε να υιοθετηθεί».

Ο κ. Βενιζέλος έκανε λόγο για έντιμη προσωπική σχέση με τον Αντ. Σαμαρά, ο οποίος όπως είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κάνει μια σημαντική προσπάθεια αντιλαμβανόμενος τις δυσκολίες που υπάρχουν. 
 
Αναφερόμενος στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ο κ Βενιζέλος το χαρακτήρισε «πρώτο συνέδριο της νέας εποχής», το οποίο έγινε, όπως είπε υπό πολύ δύσκολες συνθήκες λόγω της πρόσφατης εκλογικής ήττας.  «Το ΠΑΣΟΚ έδειξε ότι μπορεί να αναστηθεί» είπε μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:13