search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:02
MENU CLOSE

«Η Σάρα και η Μάρα στην Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ», λέει ο Πάγκαλος

05.03.2013 12:32
Πάγκαλος: Το ΠΑΣΟΚ ξόφλησε – Ο Βενιζέλος δεν πείθει - Media

Τα πυρά του κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου και της νέας Κεντρικής Επιτροπής εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.
 

Τα πυρά του κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, της νέας Κεντρικής Επιτροπής, αλλά και άλλων επιλογών της ηγεσίας του κόμματος, εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στο Βήμα fm.
 
«Δεν μου αρέσει ούτε το σημερινό ΠΑΣΟΚ, ούτε ο πρόεδρος του ο σημερινός», είπε ο πρώην αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης.
 
Σχετικά με το συνέδριο, ανέφερε ότι «εξελέγη η Σάρα και η Μάρα στην Κεντρική Επιτροπή», και χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ επί προεδρίας Βενιζέλου «μικρό κόμμα το οποίο θα γίνει ακόμα μικρότερο εάν συνεχιστεί αυτή η νοοτροπία».
 
Ο κ. Πάγκαλος υποστήριξε ότι ήταν ένα συνέδριο γι αυτούς που «έχουν εμμονή στην ιδιότητα του μέλους και του στελέχους του ΠΑΣΟΚ», ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην παραίτηση της Μαριλένας Κοππά χαρακτηρίζοντας «απαράδεκτο» τον αποκλεισμό των Ευρωβουλευτών από την Κεντρική Επιτροπή.  Ο ίδιος αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στο πρόσωπο της χαρακτηρίζοντας την ως «μια δοκιμασμένη επιστήμονα με ιστορία στο πανεπιστήμιο και στον πανεπιστημιακό συνδικαλισμό».
 
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην απουσία των πρώην πρωθυπουργών Γιώργου Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη, σημειώνοντας ότι: «Είχαν χρέος να παρίστανται και να μιλήσουν στο συνέδριο. Διαφορετικά, να διαφοροποιηθούν και από το κόμμα και από το συνέδριό του».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:01