search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:34
MENU CLOSE

Νέοι υφυπουργοί;

11.01.2010 15:02
oldphotos127168574417.jpg

Το είχαμε γράψει σε ανύποπτο χρόνο, στον πρώτο μήνα διακυβέρνησης της χώρας, και κάποιοι έσπευσαν να «χλευάσουν» τη ν πληροφορία/Οτι δηλαδή πολ­λοί υπουργοί (πάνω από 5) ζητούσαν υφυπουργούς για να τρέξει η δουλειά στα υπουργεία, αφού, με βάση τη δημόσια διοίκηση στη χώρα μας και την ιεραρχία, η κυβέρνηση παράγινε μικρή.

Το είχαμε γράψει σε ανύποπτο χρόνο, στον πρώτο μήνα διακυβέρνησης της χώρας, και κάποιοι έσπευσαν να «χλευάσουν» τη ν πληροφορία/Οτι δηλαδή πολ­λοί υπουργοί (πάνω από 5) ζητούσαν υφυπουργούς για να τρέξει η δουλειά στα υπουργεία, αφού, με βάση τη δημόσια διοίκηση στη χώρα μας και την ιεραρχία, η κυβέρνηση παράγινε μικρή. Έτσι πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι και ο Γ. Πα­πακωνσταντίνου και η Λούκα Κατσέλη πιέζουν για την υφυπουργοποίηση δύο βουλευτών εδώ και τώρα, τόσο για τα δημόσια έσοδα όσο και για τη ναυτιλία. Ο πρωθυπουργός θα τους δει αρκετές φορές αυτές τις μέρες, οπότε μπορεί και να τον πείσουν, αφού αρχικά ήταν αρνητικός, με βασικό επιχείρημα ότι θα «ξεχειλώ­σει» η μικρή και ευέλικτη κυβέρνηση για την οποία είχε δεσμευτεί προεκλογικά. Πάντως πολλοί επιμένουν ότι είναι θέμα ημερών να «μεγαλώσει» κατά τι η κυβέρ­νηση το επόμενο διάστημα…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08