search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:55
MENU CLOSE

«Οι μετανάστες μπορούν να γίνουν σαπούνια και να φτιάξουμε λαμπατέρ από το δέρμα τους»

06.03.2013 10:58
«Οι μετανάστες μπορούν να γίνουν σαπούνια και να φτιάξουμε λαμπατέρ από το δέρμα τους» - Media

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας παραδίδει το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής το βίντεο-ρεπορτάζ που παρουσίασε το Channel 4, και στο οποίο, μεταξύ άλλων, εμφανίζεται ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αλέξανδρος Πλωμαρίτης, να λέει ότι «οι μετανάστες μπορούν να γίνουν σαπούνια για αμάξια ή πεζοδρόμια και να φτιάξουμε λαμπατέρ από το δέρμα τους…». Για «γελοιότητες» του καναλιού κάνει λόγο ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας παραδίδει το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής το βίντεο-ρεπορτάζ που παρουσίασε το Channel 4, και στο οποίο, μεταξύ άλλων, εμφανίζεται ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αλέξανδρος Πλωμαρίτης, να λέει ότι «οι μετανάστες μπορούν να γίνουν σαπούνια για αμάξια ή πεζοδρόμια και να φτιάξουμε λαμπατέρ από το δέρμα τους…». Για «γελοιότητες» του καναλιού κάνει λόγο ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Κι αυτές είναι μόνο μερικές από τις «απόψεις» που κινηματογράφησε ο φοιτητής Κωνσταντίνος Γεωργούσης, ο οποίος πέρασε έναν μήνα με την οργάνωση το καλοκαίρι στην Αθήνα του 2013, για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ του «The Cleaners»…
Ο ίδιος δηλώνει σοκαρισμένος από την εχθρική συμπεριφορά των μελών της Χρυσής Αυγής και από τον τρόπο με τον οποίον φέρονταν στους μετανάστες.

Το Channel 4 φιλοξενεί και δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος αναφέρει ότι «οι απόψεις αυτές δεν εκπροσωπούν την πλειοψηφία του ελληνικού λαού»
Το κανάλι χαρακτηρίζει «νεοναζιστικό» το κόμμα της Χρυσής Αυγής και προειδοποιεί μάλιστα τους υποψήφιους θεατές του βίντεο: «Προσοχή, περιέχει εξαιρετικά προσβλητική και ρατσιστική γλώσσα».

Απαντώντας στο βίντεο του Channel 4 το γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ένα ακόμη συγκλονιστικό ντοκουμέντο για την παράνομη και δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής έρχεται στο φως από το έγκριτο βρετανικό Channel-4. Ο φάκελος ανοίγει λίγους μήνες μετά τις συνταρακτικές αποκαλύψεις από τους Εβραίους του BBC για τα μαθήματα καράτε σε μέλη μας για να μπορούν να… δέρνουν τον Στρατούλη. Εδώ οι ξένοι δημοσιογράφοι έχουν φτάσει με άκρα μυστικότητα σε καφενείο του Αγίου Παντελεήμονα για να αποκαλύψουν τα εγκλήματα κατά  της ανθρωπότητας που διαπράττει η Χρυσή Αυγή. Οι θαμώνες (ένας εκ των οποίων υποψήφιός μας στις προηγούμενες εκλογές) τους παίρνουν στο ψιλό και σπάνε πλάκα μαζί τους για ώρα, χωρίς να έχουν ενημερωθεί ότι καταγράφονται με κρυφή κάμερα (κακούργημα!). Στις γελοίες ερωτήσεις του τύπου: «η Χρυσή Αυγή σκοτώνει μετανάστες και αριστερούς;», η παρέα από μεσήλικες απαντάει: «μόνο σκοτώνει…; Και βασανίζει και τους κάνει σαπούνια και τους βγάζει τα δόντια για να τα κάνει κομπολόγια και να τα πουλάμε στο Μοναστηράκι κ.ο.κ.». Όλη αυτή τη γελοιότητα, οι καραγκιόζηδες των ξένων και ελλαδικών ΜΜΕ την παρουσιάζουν και πάλι σαν αποκάλυψη. Με αυτή την άθλια και κωμική πολεμική τους, το μόνο που καταφέρνουν είναι να ανεβάζουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Περαστικά τους!»

Όσον αφορά στην εισαγγελική παρέμβαση, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Η άνευ προηγουμένου μεθόδευση της παραπομπής του βίντεο με ειρωνική απάντηση στις ανυπόστατες κατηγορίες περί ρατσισμού που έλαβε χώρα σε καφενείο, στον Εισαγγελέα, μέσω της νεότευκτης υπηρεσίας της ΕΛΑΣ για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας, συνιστά συνέργεια σε κακούργημα.
 
Τα «λαγωνικά» του Δένδια μυρίστηκαν «έγκλημα», το οποίο ανέσυραν από την προβολή ενός βίντεο σε ξένο τηλεοπτικό δίκτυο, χωρίς να λάβουν υπόψιν τους το κακούργημα που τέλεσαν οι ίδιοι και οι ηθικοί τους αυτουργοί! Τη χρησιμοποίηση ενός παρανόμως κτηθέντος αποδεικτικού μέσου, δηλαδή την παράνομη χρήση μιας προφορικής συνομιλίας μεταξύ τρίτων χωρίς τη ρητή συναίνεση των κρυφά βιντεοσκοπούμενων συνομιλητών, προκειμένου να ενοχοποιήσουν με την «πολυπόθητη» κατηγορία της «ρατσιστικής συμπεριφοράς» υποψήφιο του κόμματός μας.
 
Η καταφανώς παιγνιώδης συμπεριφορά των συμμετεχόντων στο κωμικό βίντεο, που χρησιμοποιούν οι εξίσου κωμικοί εμπνευστές του για να πετύχουν τους άνομους στόχους τους, θα καταπέσει. Όχι μόνο γιατί θα θεωρηθούν καταγέλαστοι από το πανελλήνιο για τις μεθοδεύσεις που μετέρχονται στη λυσσαλέα επίθεσή τους εναντίον της Χρυσής Αυγής, αλλά και επειδή θα λογοδοτήσουν σύντομα στη Δικαιοσύνη με την κακουργηματική κατηγορία του άρθρου 370Α παρ. 2 και 3 του Ποινικού Κώδικα.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:54