search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:18
MENU CLOSE

Υπουργική αστοχία…

25.01.2010 15:07
oldphotos127168604643.jpg

Το «Π» είχε προβλέψει την έκρηξη των αγροτών και τη ν είχε μάλιστα συνδέσει με την απόδοση και τη συμπεριφορά της υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνας Μπατζελή.

Το «Π» είχε προβλέψει την έκρηξη των αγροτών και τη ν είχε μάλιστα συνδέσει με την απόδοση και τη συμπεριφορά της υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνας Μπατζελή. Δυστυχώς δικαιώθηκε καθώς η χώρα έχει γεμίσει μπλόκα, που μάλι­στα πολλαπλασιάζονται δυσχεραίνοντας τις μεταφορές, τις τοπικές οικονομίες, τον τουρισμό αλλά και δίνοντας μία κακή εικόνα στο εξωτερικό το ίδιο μάλιστα διάστημα που η κυβέρνηση προσπαθεί να ανατρέψει ένα εξαιρετικά δυσμενές κλίμα. Δυστυχώς η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης έχει ακέραια την ευθύνη. Αν και προσπάθησε να περάσει ότι τα μπλόκα είναι υποκινούμενα, η πραγματικότητα τη διέψευσε καθώς πολλοί αγρότες που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις πρό­σκεινται στο ΠΑΣΟΚ. Οι αγρότες αυτοί έχουν να λένε για τη ν αδιαλλαξία της στα αιτήματα τους αλλά και για την αδυναμία επικοινωνίας με το υπουργείο…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:18