search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:35
MENU CLOSE

ΙΝΕΤ(Σόρος):Ουδεμία σχέση με ΣΥΡΙΖΑ

06.03.2013 13:03
Το «grande» γεύμα του Σόρος στην Αθήνα – Ποιοι επιχειρηματίες και πολιτικοί ήταν καλεσμένοι - Media

«Το ΙΝΕΤ δεν πλήρωσε οτιδήποτε για αυτήν την εκδήλωση ή την επίσκεψη των προσκεκλημένων και δεν διατηρεί τους παραμικρούς δεσμούς με το ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο Eric J. Weiner.

«Το ΙΝΕΤ δεν πλήρωσε οτιδήποτε για αυτήν την εκδήλωση ή την επίσκεψη των προσκεκλημένων και δεν διατηρεί τους παραμικρούς δεσμούς με το ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε στο tvxs.gr ο Eric J. Weiner.
 
Ο διευθυντής επικοινωνίας του ΙΝΕΤ, ιδρύματος του Τζορτζ Σόρος σημείωσε ότι ήταν ένας από τους πολλούς σπόνσορες ενός πάνελ συζήτησης το οποίο φιλοξενήθηκε από το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο με προεξέχοντα το ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτό το πλαίσιο, απλώς ένας οικονομολόγος ο οποίος συνδέεται με το INET βρισκόταν στο πάνελ μαζί με καθηγητές από τα πανεπιστήμια του Μιζούρι και του Κολούμπια».
 
Ο διευθυντής επικοινωνίας του ΙΝΕΤ δήλωσε επίσης ότι μόλις σήμερα ο διευθυντής ερευνητικών προγραμμάτων του think tank, Thomas Ferguson απέστειλε επιστολή στην γερμανική εφημερίδα WirtscaftsWoche, με την οποία επισημαίνει ότι όλα τα έξοδα μεταφοράς του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ ανέλαβε ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ
 
Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη εφημερίδα είχε υποστηρίξει ότι ο Αμερικανός μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος, γνωστός για τη διαφωνία του με τη γερμανική διαχείριση της ευρωπαϊκής οικονομικής κρίσης, χρηματοδότησε μέσω του INET τη συμμετοχή του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια στη Νέα Υόρκη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33