search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:15
MENU CLOSE

Οι μεγάλες εκκρεμότητες…

08.03.2010 15:20
oldphotos127168684691.jpg

Εκκρεμεί η απάντηση των αμερικανο-ΝΑΤΟϊκών στην (αντι)πρόταση της Αθήνας να εκπαιδευτούν στην Ελευσίνα οι πιλότοι του Αφγανιστάν που προορίζονται για μεταγωγικά αεροσκάφη 0-27Σπαρτάν ή κάποια παρόμοια.

Εκκρεμεί η απάντηση των αμερικανο-ΝΑΤΟϊκών στην (αντι)πρόταση της Αθήνας να εκπαιδευτούν στην Ελευσίνα οι πιλότοι του Αφγανιστάν που προορίζονται για μεταγωγικά αεροσκάφη 0-27Σπαρτάν ή κάποια παρόμοια. Οι Αμερικάνοι ήθελαν να πάμε εμείς εκεί για να κάνουμε μαθήματα στους Αφγανούς, αλλά ποιος θα μας εγγυόταν την ασφάλεια των Ελλήνων πιλότων και των C-27 από τις ρουκέτες των Ταλιμπάν; Η Ουάσιγκτον πάντως θύμωσε- και πολύ μάλιστα- που η κυβέρνη­ση ΠΑΣΟΚ ακύρωσε τη μετακίνηση των Ελλήνων από την Καμπούλ στην άκρως επικίνδυνη Φαράχ που είχε αποφασίσει μυστικά η Ν.Δ. Μιλάμε για πολύ μεγάλο εκνευρισμό. Το θέμα αναμένεται να συζητηθεί και στη συνάντηση Παπανδρέου – Ομπάμα στην Ουάσιγκτον…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:13