search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:38
MENU CLOSE

Σεμινάριο Οικονομικών στη Ν.Δ.

10.03.2013 22:00

Φροντιστήριο για τα οικονομικά θέματα έκανε η ηγεσία της Ν.Δ. στους βουλευτές της.

Φροντιστήριο για τα οικονομικά θέματα έκανε η ηγεσία της Ν.Δ. στους βουλευτές της. Στα γραφεία της Συγγρού συγκεντρώθηκαν πριν από μερικές μέρες περισσότεροι από 35 βουλευτές προκειμένου να τους μιλήσουν ο υπουργός αναπληρωτής Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο υφυπουργός Γ. Μαυραγάνης. Το μήνυμα που έστειλαν οι βουλευτές στους δασκάλους τους ήταν ότι άλλα μέτρα δεν μπορούν να περάσουν ούτε από τη Βουλή ούτε από την κοινωνία. Όσοι μίλησαν, μάλιστα, κατέθεσαν και προτάσεις για τα φορολογικά (να υπάρξουν περισσότερες δόσεις στα ληξιπρόθεσμα χρέη) ενώ οι βουλευτές της Β. Ελλάδας είπαν στους αρμοδίους ότι η κυβέρνηση «έχει αποτύχει στο θέμα με τον φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης». Τελικά, ίσως πρέπει να το ακούσουν και από τους δικούς τους εκεί στην κυβέρνηση για να καταλάβουν ότι δεν πηγαίνει άλλο.

Πολλές γκρίνιες ακούστηκαν όμως από τους βουλευτές της Ν.Δ. και για κάποιους γενικούς γραμματείς υπουργείων, τους οποίους αποκάλεσαν «Λουδοβίκους». Οι βουλευτές διαμαρτυρήθηκαν γιατί οι γραμματείς δεν απαντάνε στα τηλέφωνα όταν αυτοί τους καλούν για διάφορα θέματα. «Ποιοι είναι αυτοί οι διορισμένοι» είπαν. «Γιατί δεν τους διώχνετε; Το σύστημα ΠΑΣΟΚ συνεχίζει και κυβερνάει μέσα στα υπουργεία. Δεν είχατε πει ότι θα τους ξηλώσετε όλους»;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33