search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:15
MENU CLOSE

Κατάληψη στο γραφείο του Χρ. Σταϊκούρα από φοιτητές στη Λαμία

11.03.2013 08:51
Κατάληψη στο γραφείο του Χρ. Σταϊκούρα από φοιτητές στη Λαμία - Media

Κατάληψη στο βουλευτικό γραφείο της Λαμίας του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών και βουλευτή του νομού Φθιώτιδας, Χρήστου Σταϊκούρα, κάνουν αυτή την ώρα οι φοιτητές του πανεπιστημίου Στερεάς

Κατάληψη στο βουλευτικό γραφείο της Λαμίας του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών και βουλευτή του νομού Φθιώτιδας, Χρήστου Σταϊκούρα, κάνουν αυτή την ώρα οι φοιτητές του πανεπιστημίου Στερεάς, στο πλαίσιο μιας σειράς κινητοποιήσεων που πραγματοποιούν διαμαρτυρόμενοι για το σχέδιο «Αθηνά».

Το αίτημα των φοιτητών είναι να τους δεχθεί ο Χρήστος Σταϊκούρας στην Αθήνα σε κοινό ραντεβού μαζί με τον αρμόδιο Υπουργό Παιδείας Κώστα. Αρβανιτόπουλο.
 
«Δεν διαπραγματευόμαστε την ποιότητα των σπουδών μας! Αγωνιζόμαστε για την υπεράσπιση του δικαιώματος μας για ένα καλύτερο μέλλον», αναφέρουν οι φοιτητές.

Πηγή: lamiareport.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:12