search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:05
MENU CLOSE

Τηλεφωνήματα για βόμβες σε Άρειο Πάγο, Εφετείο και Ευελπίδων

11.03.2013 08:51
Τηλεφωνήματα για βόμβες σε Άρειο Πάγο, Εφετείο και Ευελπίδων - Media

Έρευνες για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών πραγματοποιεί μετά από προειδοποιητικά τηλεφωνήματα η αστυνομία στον Άρειο Πάγο, το Εφετείο και την Ευελπίδων.

Έρευνες για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών πραγματοποιεί μετά από προειδοποιητικά τηλεφωνήματα η αστυνομία στον Άρειο Πάγο, το Εφετείο και την Ευελπίδων.
 
Στις 8:22 άγνωστος τηλεφώνησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 και προειδοποίησε ότι σε τρεις ώρες θα εκραγεί βόμβα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων. Στο σημείο δεν διατάχθηκε εκκένωση και γίνεται μόνο οπτικός έλεγχος.
 
Λίγα λεπτά αργότερα, στις 8:53 άγνωστος τηλεφώνησε στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία και έκανε λόγο για ύπαρξη βόμβας στο Εφετείο χωρίς να δώσει χρονικό περιθώριο για ενδεχόμενη έκρηξη.
 
Το κτήριο έχει εκκενωθεί και στο σημείο πραγματοποιούν έρευνες οι άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμός.
 
Τέλος στις 9:28 η γραμματεία του Αρείου Πάγου δέχτηκε τηλεφώνημα για ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού εντός του κτηρίου ο οποίος θα εκραγεί μέσα σε διάστημα δύο ωρών. Το κτήριο έχει εκκενωθεί και διεξάγουν έρευνες άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:04