13/12/2019 17:31:40

Τηλεφωνήματα για βόμβες σε Άρειο Πάγο, Εφετείο και Ευελπίδων

Τηλεφωνήματα για βόμβες σε Άρειο Πάγο, Εφετείο και Ευελπίδων - Media
Έρευνες για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών πραγματοποιεί μετά από προειδοποιητικά τηλεφωνήματα η αστυνομία στον Άρειο Πάγο, το Εφετείο και την Ευελπίδων.
 
Στις 8:22 άγνωστος τηλεφώνησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 και προειδοποίησε ότι σε τρεις ώρες θα εκραγεί βόμβα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων. Στο σημείο δεν διατάχθηκε εκκένωση και γίνεται μόνο οπτικός έλεγχος.
 
Λίγα λεπτά αργότερα, στις 8:53 άγνωστος τηλεφώνησε στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία και έκανε λόγο για ύπαρξη βόμβας στο Εφετείο χωρίς να δώσει χρονικό περιθώριο για ενδεχόμενη έκρηξη.
 
Το κτήριο έχει εκκενωθεί και στο σημείο πραγματοποιούν έρευνες οι άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμός.
 
Τέλος στις 9:28 η γραμματεία του Αρείου Πάγου δέχτηκε τηλεφώνημα για ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού εντός του κτηρίου ο οποίος θα εκραγεί μέσα σε διάστημα δύο ωρών. Το κτήριο έχει εκκενωθεί και διεξάγουν έρευνες άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ).

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.