search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:01
MENU CLOSE

Μπένι:”Δεν θα πτωχεύσουμε”…

20.04.2010 10:13

«Όλα πάνε καλά, όλα πάνε καλά και δεν έχω ανάγκη κανένα»! Μόνο αυτό δεν τραγούδησε ο Βαγγέλης Βενιζέλος, όταν ρωτήθηκε για το ΔΝΤ και για το αν θα δεχτεί επίτροπό του στο Πεντάγωνο.

«Όλα πάνε καλά, όλα πάνε καλά και δεν έχω ανάγκη κανένα»! Μόνο αυτό δεν τραγούδησε ο Βαγγέλης Βενιζέλος, όταν ρωτήθηκε για το ΔΝΤ και για το αν θα δεχτεί επίτροπό του στο Πεντάγωνο. «Είναι μια διάθεση αυτοϋποτίμησης», είπε για την ερώτηση και μετά υποστήριξε με πάθος ότι «δεν θα πτωχεύσει η Ελλάδα, δεν θα δηλώσει παύση πληρωμών, δεν θα υποβαθμίσει την αξία των ομολόγων της ,δεν θα θέσει σε κίνδυνο το τραπεζικό της σύστημα». Τότε γιατί έρχονται αυτοί του ΔΝΤ; Μάλλον για να μας «χώσουν» περισσότερο στη δουλειά, αφού και ο Βενιζέλος είπε ότι “η δουλειά μας θα δώσει τη λύση για να ξαναβρούμε τα εισοδήματα που τώρα πιέζονται”. Το ερώτημα είναι μετά από τη δουλειά θα υπάρχει και καμιά …συνταξούλα ή θα πηγαίνουμε μια και καλή για ξεκούραση;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:00