search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:41
MENU CLOSE

Η μπύρα Guinness ξεσηκώνει γιορτάζει τον Άγιο Πατρίκιο

12.03.2013 13:35
Η μπύρα Guinness ξεσηκώνει γιορτάζει τον Άγιο Πατρίκιο - Media

Το τριήμερο 15- 17 Μαρτίου 2013 η Guinness θα ενωθεί με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους από όλο τον κόσμο στο πλαίσιο του εορτασμού του Αγίου Πατρικίου. 

Το τριήμερο 15- 17 Μαρτίου 2013 η Guinness θα ενωθεί με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους από όλο τον κόσμο στο πλαίσιο του εορτασμού του Αγίου Πατρικίου. Μια διεθνή γιορτή που χαρακτηρίζεται από το πνεύμα της πραγματικής ιρλανδικής φιλίας και που  αποτελεί την ιδανική περίσταση για να  «φέρνει» τους φίλους πιο κοντά,  απολαμβάνοντας  ένα ποτήρι Guinness!
Με περισσότερους από 60 εκατ. ανθρώπους σε όλον τον κόσμο να δηλώνουνότι έχουν ιρλανδικές ρίζες, και  4,1 εκατ.εξ’αυτών μόνο να αποτελούν κατοίκους της  Ιρλανδίας, την ημέρα αυτή προσκαλούνται όλοι « να γίνουν Ιρλανδοί για μία ημέρα » και να τιμήσουν την Ιρλανδική παράδοση, υψώνοντας ένα ποτήρι GUINNESS® , της πιο διάσημης Ιρλανδικής μαύρης (stout) μπύρας σε όλο τον κόσμο!.
Όποια και αν είναι η παρέα σας αλλά και όπου κι αν βρίσκεστε το τριήμερο του Αγίου Πατρικίου, η Guinness σας προσκαλεί σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα (βλ. στη  σελίδα της Guinness στο facebook www.facebook.com/guinnessgreece) για τον εορτασμό της ημέρας και με την ενέργεια σας να την αναδείξετε για μια ακόμη φορά, ως την «φιλικότερη ημέρα του χρόνου».
Και για όσους παρακολουθήσουν  τα events του Aγίου Πατρικίου, η Guinness προσφέρει πολλά δώρα  καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν το επετειακό καπέλο του Αγίου Πατρικίου ενώ από τις 14/3 έως τις 18/3 με το ανέβασμα φωτογραφιών ενός Pint Guinness κατά τον εορτασμό με τους φίλους τους μπαίνουν σε κλήρωση για την ανάδειξη ενός τυχερού που θα κερδίσει  ένα μοναδικό ταξίδι 2 ατόμων στην γενέτειρα της Guinness, την Ιρλανδία.
Ο εορτασμός ήδη ξεκίνησε ! Μπαίνοντας στην σελίδα της Guinness στο Facebook (www.facebook.com/guinnessgreece), μπορείτε να προσκαλέσετε την παρέα σας για να γιορτάσετε μαζί το τριήμερο του Αγίου Πατρικίου μέσω ενός πρωτοποριακού Facebook video application που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας trailer με πρωταγωνιστές 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15