search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 06:40
MENU CLOSE

Μην χάσετε το «Π» που κυκλοφορεί

21.04.2010 11:26
Μην χάσετε το «Π» που κυκλοφορεί - Media

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ το ΠΟΝΤΙΚΙ, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Ραντεβού…στα κρυφά!» και ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τη μυστική συνάντηση της Λούκας Κατσέλη με μεγαλοστέλεχος της αμαρτωλής και υπόδικης Goldman Sachs στην Αθήνα που θα συζητηθεί. Και ενώ ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του στο Μέγαρο Μαξίμου πληροφορήθηκαν εκ των υστέρων τη συνάντηση, δύο υπουργοί αρνήθηκαν να δουν τον Πίτερ Σάδερλαντ…

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ το ΠΟΝΤΙΚΙ, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Ραντεβού…στα κρυφά!» και ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τη μυστική συνάντηση της Λούκας Κατσέλη με μεγαλοστέλεχος της αμαρτωλής και υπόδικης Goldman Sachs στην Αθήνα που θα συζητηθεί. Και ενώ ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του στο Μέγαρο Μαξίμου πληροφορήθηκαν εκ των υστέρων τη συνάντηση, δύο υπουργοί αρνήθηκαν να δουν τον Πίτερ Σάδερλαντ. Την ίδια στιγμή ο γκουρού των αγορών Τζορτζ Σόρος επισκέφθηκε το περασμένο Σάββατο την Ελλάδα και συναντήθηκε με κορυφαίο κυβερνητικό παράγοντα. Τι γυρεύουν άραγε οι αλεπούδες των αγορών στο παζάρι και γιατί η Κυβέρνηση δεν δίνει περισσότερα στοιχεία ; (Όλες οι λεπτομέρειες στη σελ. 9).

ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ετοιμάζονται να καταπιούν αμάσητο τον ευρω-μηχανισμό στήριξης και επιχειρούν να…φτύσουν το κουκούτσι του ΔΝΤ. Έχουν λοιπόν αποδυθεί σε επικοινωνιακό αγώνα δρόμου για να μας πείσουν για την αναγκαιότητα της προσφυγής, αλλά και για το κλάμα που θα ρίξουμε…για το καλό μας. (Σελ.4-5).

ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑ πέρασαν πια από …την πράξη στη θεωρία και βρήκαν επιτέλους πολιτικό περιεχόμενο στην κόντρα τους. Και το όνομα αυτού: ΔΝΤ. Ο Σαμαράς δεν το συζητάει, η Ντόρα δεν το δαιμονοποιεί. (Σελ. 10-11)

ΑΠΕΡΓΙΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ: ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ ανοίγουν το χορό των κινητοποιήσεων με αιχμή το ασφαλιστικό, υποχρεώνοντας τη ΓΣΕΕ να ακολουθήσει το βηματισμό, έστω και αργά. (Σελ. 14).

ΚΑΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ετοιμάζεται και πυροδοτεί συζητήσεις και εντάσεις στα κόμματα από τους υποψήφιους μνηστήρες. Όλα τα ονόματα για τις περιφέρειες από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. (Σελ. 15).

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ: Και μετά την ανακάλυψη της γιάφκας δίπλα στην Ευελπίδων, τί; Όλες οι πληροφορίες για το πέναλτι, το αυτογκόλ και τη νίκη της αντιτρομοκρατικής. (Σελ.18-19).

ΑΦΟΡΗΤΕΣ είναι οι πιέσεις από δημάρχους, νομάρχες, περιφερειάρχες για να περάσει από την πίσω πόρτα και στη χώρα μας η πανάκριβη και επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον, καύση των σκουπιδιών, την οποία όλως τυχαίως… έχουν αναλάβει και διάφοροι μεγαλοεργολάβοι. Οι οικολογικές οργανώσεις για μια ακόμη φορά διαμαρτύρονται, η υπουργός Περιβάλλοντος αφήνει το θέμα ανοιχτό και οι μεγαλο…σκουπιδιάρηδες πιέζουν. Ενδιαφέρον ρεπορτάζ (Σελ. 20, 21).

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ στοιχεία για τα χρέη των ανωνύμων εταιρειών ποδοσφαίρου και μπάσκετ δίνει  το Ποντίκι με ρεπορτάζ. Όποιος βλέπει τα στοιχεία φρίττει. Οι περισσότερες ομάδες ΠΑΕ ή ΚΑΕ χρωστάνε της… Μιχαλούς και το κράτος επί χρόνια «ποιεί την νήσσα». Ιλιγγιώδη τα χρέη των αγαπημένων ομάδων των φιλάθλων και βροχή τα πρόστιμα. (Λεπτομερής πίνακας Σελ. 61).

ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «Ποντίκι ART» με εξώφυλλο την Κατερίνα Ευαγγελάτου που αναρωτιέται, σχολιάζοντας το ταμείο ενίσχυσης του κράτους: « Mπορεί κάποιοι να δώσουν 70 ευρώ από τη σύνταξή τους. Ο άλλος που έχει τρία Καγιέν και διαλέγει το χρώμα τους ανάλογα με το χρώμα των παπουτσιών του, αυτός θα πληρώσει ποτέ;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 06:39