search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:29
MENU CLOSE

Κατάντια…

14.03.2013 08:22

Θέμα κορυφαίων διαστάσεων άνοιξε στη Ν.Δ. και την Αγία Οικογένεια της Δεξιάς και της Ακροδεξιάς της η στάση του γραμματέα του κόμματος Μ. Κεφαλογιάννη, του υφυπουργού Αθλητισμού Ι. Ιωαννίδη και του βουλευτή του κόμματος Γ. Καράμπελα, οι οποίοι στη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή καταψήφισαν την άρση ασυλίας του ψευτονταή χρυσαυγίτη Η. Κασιδιάρη για την πασίγνωστη στο πανελλήνιο χειροδικία εις βάρος της βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη.

Θέμα κορυφαίων διαστάσεων άνοιξε στη Ν.Δ. και την Αγία Οικογένεια της Δεξιάς και της Ακροδεξιάς της η στάση του γραμματέα του κόμματος Μ. Κεφαλογιάννη, του υφυπουργού Αθλητισμού Ι. Ιωαννίδη και του βουλευτή του κόμματος Γ. Καράμπελα, οι οποίοι στη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή καταψήφισαν την άρση ασυλίας του ψευτονταή χρυσαυγίτη Η. Κασιδιάρη για την πασίγνωστη στο πανελλήνιο χειροδικία εις βάρος της βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη. Ήταν η στιγμή που η πρωθυπουργάρα μας πάσχιζε να στηρίξει τη… θεωρία των άκρων σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ και το στραπάτσο έκανε τους ανθρώπους του Μαξίμου να χλομιάσουν.

 «Ήταν εκτός γραμμής… Έκανε λάθος», έλεγαν οι συνήθεις κύκλοι, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα υπάρξει διορθωτική κίνηση. Τελικά το απόγευμα ο Κεφαλογιάννης δήλωσε στους συντάκτες ότι καταδικάζει τη βία «απ’ όπου κι αν προέρχεται» (σ.σ.: δηλαδή και… από την Κανέλλη, ας πούμε…) και ότι θέλησε να δώσει την ευκαιρία στον Κασιδιάρη να ζητήσει συγγνώμη για την πράξη του. «Η ψήφος δεν είναι άφεση αμαρτιών», ισχυρίστηκε, δίνοντας μια εκδοχή ακόμα πιο γελοία από την ίδια του την πράξη. Στην ψηφοφορία ψήφισε «παρών» ο Δ. Κρεμαστινός, ο οποίος, επιβεβαιώνοντας την αρνητική φήμη που τον συνοδεύει, φέρεται να επικαλέστηκε άγνοια! Κατάντια…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:28