search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:00
MENU CLOSE

Δεξιά διολίσθηση…

14.03.2013 22:00

Μπορεί ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του να διολισθαίνουν όλο και πιο… δεξιά ακολουθώντας βίαιες πρακτικές, για τους τύπους πάντως ο Αντ. Σαμαράς επέλεξε να μιλήσει την Τετάρτη σε νεολαίους κεντροδεξιών κομμάτων της Ευρώπης…

Μπορεί ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του να διολισθαίνουν όλο και πιο… δεξιά ακολουθώντας βίαιες πρακτικές, για τους τύπους πάντως ο Αντ. Σαμαράς επέλεξε να μιλήσει την Τετάρτη σε νεολαίους κεντροδεξιών κομμάτων της Ευρώπης, σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ στο Μουσείο Ακροπόλεως.

Για άλλη μια φορά, πάντως, ο Σαμαράς δεν απέφυγε να μιλήσει για τη λογική των δύο άκρων, ταυτίζοντας την αριστερή ιδεολογία με την Ακροδεξιά. «Η Αριστερά συναντά την αναρχία, με τον λαϊκισμό να αποτελεί συνδετικό κρίκο, και η Άκρα Δεξιά δηλητηριάζει τον κόσμο και τα δυο άκρα τροφοδοτούν το ένα το άλλο και δηλητηριάζουν την κοινωνία», είπε ο πρωθυπουργός. Και σε μία στιγμή που προφανώς τον είχε κυριεύσει το σύνδρομο του ναπολεοντισμού πρόσθεσε: «Δεν φοβόμαστε να αντιπαρατεθούμε με όσους προτάσσουν τη βία, γιατί, αν εμείς κάνουμε καλά τη δουλειά μας, οι ακραίοι δεν έχουν λόγο ύπαρξης»!!!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 03:32