search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:02
MENU CLOSE

Ανασχηματισμός…Yes sir

15.03.2013 06:44
Ανασχηματισμός…Yes sir - Media

Το κεφάλι του Μανιτάκη στο πιάτο ζητούν από τον Σαμαρά οι σκληροπυρηνικοί του μνημονίου… Τάσσεται σθεναρά κατά των απολύσεων των δημοσίων υπαλλήλων με αποτέλεσμα να έχει θυμώσει τους τροϊκανούς.

Το κεφάλι του Μανιτάκη στο πιάτο ζητούν από τον Σαμαρά οι σκληροπυρηνικοί του μνημονίου… Τάσσεται σθεναρά κατά των απολύσεων των δημοσίων υπαλλήλων με αποτέλεσμα να έχει θυμώσει τους τροϊκανούς. Πρόκειται για το μεγαλύτερο «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις τους αφού ζητούν εδώ και τώρα απολύσεις,  γι' αυτό και οι ευαγγελιστές των μνημονίων  ασκούν ασφυκτικές πιέσεις για αντικατάστασή του.
 
Δημοσίευμα μάλιστα των Financial Times αναφέρει ότι είναι ο λόγος που για δεύτερη φορά μέσα στα τελευταία τρία χρόνια διακόπηκαν οι συζητήσεις και οι επικεφαλής της τρόικας αποχωρούν από την Αθήνα, χωρίς να έχουν συμφωνήσει συγκεκριμένο πακέτο μέτρων και προσθέτει πως αυτή η εμπλοκή θα καθυστερήσει την εκταμίευση της δόσης των 2,8 δισ. ευρώ που είναι να λάβει η χώρα αυτό το μήνα.
 
Το σκηνικό κρίσης ήδη έχει στηθεί και πάλι αρκετά καλά… και το έργο θα παιχτεί για άλλη μια φορά.  Πριν από τα χαράτσια ο πρωθυπουργός θα βάλει και πάλι τον Μπένι να βγάζει κραυγές για την δραματική κατάσταση της οικονομίας ώστε να τρομοκρατηθεί η κοινωνία και τα λοιπά…
 
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που ο ίδιος τώρα πιέζει για να μπει στην κυβέρνηση ως αντιπρόεδρος… Και κάπως έτσι έρχεται ο ανασχηματισμός, ο οποίος είναι πλέον θέμα ωρών. Δηλαδή οι διαπραγματεύσεις τους ξεκινούν από σήμερα το βράδυ με το που επιστρέφει ο Πρωθυπουργός στην χώρα. Για αυτό και όλοι θα αγωνιούν για την καρέκλα!!!
 
Το εξωφρενικό όμως είναι ότι μόνο για αυτό νοιάζονται παρά το γεγονός ότι με το που θα καθίσουν θα γίνουν μεμιάς μαριονέτα των επιταγών των δανειστών μας… Άλλωστε και  η επιλογή τους θα έχει αυτό το σκεπτικό. Δηλαδή το πόσο καλοί θα είναι στα Yes sir…
 
Δεν θα  ενδιαφέρονται ούτε στο ελάχιστο να αλλάξουν με την στάση τους την κατακρεούργηση του κοινωνικού ιστού και  να μην αντιμετωπίσουν  άλλο πια τους Έλληνες πολίτες, ως μηχανές κοπής χρήματος.

Αντιθέτως θα  τσαμπουνάνε για υποδομές που θα ανατάξουν την χώρα πάνω στην καταστροφή των πολιτών της.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:01