search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:26
MENU CLOSE

Διάγγελμα Αναστασιάδη στους Κύπριους

17.03.2013 09:51
Διάγγελμα Αναστασιάδη στους Κύπριους - Media

Ο Κύπριος Πρόεδρος θα απευθυνθεί στους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας το βράδυ της Κυριακής με βιντεοσκοπημένο μήνυμά του μετά το τέλος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης.

Ο Κύπριος Πρόεδρος θα απευθυνθεί στους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας το βράδυ της Κυριακής με βιντεοσκοπημένο μήνυμά του μετά το τέλος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης.

Σχετική ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα το μεσημέρι το από το γραφείο Τύπου του Προεδρικού Μεγάρου, αναφέρει ότι "ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης θα απευθύνει απόψε διάγγελμα στον κυπριακό λαό. Το διάγγελμα, το οποίο θα είναι οπτικογραφημένο θα μεταδοθεί εξ ολοκλήρου από το ΡΙΚ1 μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων»

Την ίδια ώρα, αναβλήθηκε η προγραμματισμένη συζήτηση και ψηφοφορία  του πακέτου διάσωσης της Κύπρου στη Βουλή.

Όλες οι συναντήσεις αναβλήθηκαν έως τη Δευτέρα, μετέδωσε το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης ματαίωσε και την πρωινή ενημέρωση της Βουλής, η οποία είχε προγραμματιστεί για τις 11:00, ενώ άκαρπη απέβη και η πρωινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, το οποίο θα συνεδριάσει ξανά αύριο.

Φαίνεται ότι επιχειρείται προσπάθεια να κερδηθεί χρόνος, δεδομένου ότι τα κόμματα ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ, που στηρίζουν την κυβέρνηση, υπολείπονται μιας ψήφου για να περάσουν τα νομοσχέδια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:25