search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:46
MENU CLOSE

Η μοναδικότητα του Collagen Pro- Active

19.03.2013 13:56

Το Collagen Pro- Active, είναι το κορυφαίο συμπλήρωμα διατροφής, αποτελώντας το πιο καινοτόμο προϊόν στην επιστήμη του κολλαγόνου.

Το Collagen Pro- Active, είναι το κορυφαίο συμπλήρωμα διατροφής, αποτελώντας το πιο καινοτόμο προϊόν στην επιστήμη του κολλαγόνου.
 
Κι αυτό επειδή η σύστασή του είναι μοναδική, καθώς είναι το μοναδικό προϊόν στην κατηγορία του που εκτός από το υδρολυμένο Κολλαγόνο, περιέχει επίσης πυρίτιο, μαγνήσιο και τις βιταμίνες Β1, Β2, Β5, Β6.   Προασπίζει την καλή υγεία, καθώς βοηθά καταλυτικά στη σωστή λειτουργία των ούλων, των οστών, των αιμοφόρων αγγείων και των αρθρώσεων.
 
Χαρίζει ομορφιά και ευεξία. Βοηθά στη διατήρηση νεανικού και σφριγηλού δέρματος, καταπολεμά την κυτταρίτιδα, δυναμώνει μαλλιά και νύχια.
 
Είναι ένα κοινωνικά ευαισθητοποιημένο προϊόν. Δράσεις κοινωνικής ευθύνης υλοποιούνται και συνεχίζουν να υλοποιούνται βασισμένες στο κοινωνικό καλό και στους εξής τομείς: Υγεία- Διατροφή- Ευεξία.
 
H δραστική ουσία (Κολλαγόνο Τύπου2) του προϊόντος είναι η μοναδική που έχει πατέντα ευρεσιτεχνίας από το FDA (1999) και διαθέτει επίσης Αρ. Γν. Ε.Ο.Φ. 78511/18-11-2010.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:45