search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:07
MENU CLOSE

Πειθαρχική δίωξη σε ΑΕΚ και Κατίδη

19.03.2013 14:21
Πειθαρχική δίωξη σε ΑΕΚ και Κατίδη - Media

Πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και του ποδοσφαιριστή Γιώργου Κατίδη άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για τον ναζιστικό χαιρετισμό του. Εκτός ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι ο Κατίδης.

Πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και του ποδοσφαιριστή Γιώργου Κατίδη άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για τον ναζιστικό χαιρετισμό του παίκτη λίγο μετά το γκολ που πέτυχε κατά της Βέροιας.
 
Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας στήριξε τη δίωξή του στο άρθρο 23 του πειθαρχικού κώδικα σύμφωνα με το οποίο προβλέπεται ποινή αποκλεισμού 5 αγωνιστικών, ενώ σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι φέρει ευθύνη και η ομάδα του, τότε απειλείται με μηδενισμό στο συγκεκριμένο αγώνα. Ο Κατίδης αναμένεται να κληθεί σε απολογία και από το πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας για την ερχόμενη Πέμπτη.

Την ίδια ώρα, την απόφαση να θέσει εκτός ομάδας τον Γιώργο Κατίδη έως το τέλος της σεζόν έλαβε το απόγευμα της Τρίτης το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΚ. 

Το συμβούλιο των μελών ανακοίνωσε την εξής απόφαση: «Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ, εκτιμώντας τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή της Γιώργου Κατίδη στον σαββατιάτικο αγώνα της ομάδας μας, καθώς επίσης και την απολογία του που είδε το φως της δημοσιότητας για το επίμαχο περιστατικό, θέτει τον ποδοσφαιριστή εκτός ομάδας μέχρι τέλους της αγωνιστικής περιόδου 2012-13, αντιλαμβανόμενο την αλγεινή εικόνα που προκλήθηκε εκ της συμπεριφοράς του και επιβάλλει σε αυτόν το ανώτερο δυνατό χρηματικό πρόστιμο που προβλέπεται από τον Εσωτερικό Κανονισμό της ΠΑΕ ΑΕΚ.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:06