search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:56
MENU CLOSE

Συγχαρητήρια στην Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων

22.04.2010 09:47
Συγχαρητήρια στην Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων - Media

Θρίαμβος για την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων, που έχει αναλάβει, μαζί με άπειρους άλλους φορείς, την απαλλαγή του κράτους από τους φοροδιαφεύγοντες, εισφοροδιαφεύγοντες και πάει λέγοντας. Καλεί την πολιτιστική επιχείρηση του ακριτικού χωριού Πηγή στο νομό Κιλκίς να πληρώσει πρόστιμο 4.102 ευρώ, διότι εντοπίστηκε να φοροδιαφεύγει για το πραγματικά τεράστιο ποσό των 168 ευρώ.

Θρίαμβος για την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων, που έχει αναλάβει, μαζί με άπειρους άλλους φορείς, την απαλλαγή του κράτους από τους φοροδιαφεύγοντες, εισφοροδιαφεύγοντες και πάει λέγοντας.

Η ΥΠΕΕ, δίνοντας ένα εξαιρετικό δείγμα γραφής για το πόσο αποφασισμένη είναι να δώσει ώθηση στα κρατικά έσοδα και να βοηθήσει τη χώρα να βγει από το οικονομικό της τέλμα, καλεί την πολιτιστική επιχείρηση του ακριτικού χωριού Πηγή στο νομό Κιλκίς να πληρώσει πρόστιμο 4.102 ευρώ, διότι εντοπίστηκε να φοροδιαφεύγει για το πραγματικά τεράστιο ποσό των 168 ευρώ.

Η εγκληματική πράξη της πολιτιστικής επιχείρησης της Πηγής έλαβε χώρα στο πανηγύρι του Προφήτη Ηλία και δείχνει πραγματικά με μοναδικό τρόπο ποιοι είναι οι αληθινοί ένοχοι για την κατάντια της οικονομίας μας, δίνοντας τέλος στα σενάρια που έφεραν ως υπαίτιους πολιτικούς, τραπεζίτες, μεγαλοεπιχειρηματίες, κερδοσκόπους και λοιπές κατηγορίες αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας.

Για του λόγου το αληθές (για να καταδείξουμε δηλαδή το πραγματικό who is who των δραστών) σημειώνουμε ότι η Πηγή κτίσθηκε το 1910 από Έλληνες πρόσφυγες που ήρθαν από την περιοχή Κάρι της Τουρκίας στα σύνορα με την Αρμενία.

Όσοι (μετρημένοι στα δάχτυλα) κάτοικοι απέμειναν εκεί, ίδρυσαν την Πολιτιστική Εταιρεία Πηγής, μέσω της οποίας ανακαίνισαν το κλειστό σχολείο και το έκαναν πολιτιστικό κέντρο, αξιοποίησαν έναν χώρο που λειτουργεί ως καφενείο – αναψυκτήριο και διαμόρφωσαν εξωτερικό χώρο πολλών στρεμμάτων για τους επισκέπτες του.

Ευτυχώς η ΥΠΕΕ ανακάλυψε την εγκληματική τους δραστηριότητα και τώρα θα πληρώσουν ακριβά τα μεγαλεπήβολα σχέδιά τους για ανάδειξη της περιοχής τους.

Στον αντίποδα, οι κάτοικοι διαφόρων βορείων προαστίων της Αθήνας που (για αξιοπερίεργους λόγους) δεν δήλωσαν τις πισίνες τους, μπορούν να αισθάνονται δικαιωμένοι και εμείς μπορούμε να αισθανόμαστε πραγματικά υπερήφανοι για τους ελεγκτικούς μας μηχανισμούς…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:55