search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:33
MENU CLOSE

Παρέλαση με μαύρα περιβραχιόνια στην Ιεράπετρα

25.03.2013 08:41
Παρέλαση με μαύρα περιβραχιόνια στην Ιεράπετρα - Media

Με μαύρα περιβραχιόνια θα παρελάσουν οι μαθητές της Ιεράπετρας, μετά από σχετική απόφαση του διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων.

Με μαύρα περιβραχιόνια θα παρελάσουν οι μαθητές της Ιεράπετρας, μετά από σχετική απόφαση του διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων.

Σύμφωνα με την Ένωση η απόφαση πάρθηκε προκειμένου μαθητές και γονείς να εκφράσουν «τη διαμαρτυρία για την υποβάθμιση της πόλης», αλλά και τη διαφωνία τους με την πρόταση «να μην ανέβουν οι αρχές του τόπου στην εξέδρα των επισήμων καθώς, ο Σεβασμιότατος, ο Βουλευτής, ο δήμαρχος και οι υπόλοιποι επίσημοι εκφράζουν θεσμούς».

«Σκεπτόμενοι παιδαγωγικά εμείς θα θέλαμε, τα παιδιά μας να σέβονται τους θεσμούς ανεξάρτητα τις δυνατότητες των προσώπων που τους κατέχουν. Αυτή η απόφασή μας συμβαδίζει με την ανακοίνωση μας η οποία εκφράζει τον σεβασμό στον θεσμό της παρέλασης. Ο Αγώνας για αυτά που μας έχουν πάρει θα συνεχιστεί», αναφέρει στην απόφασή της η Ένωση Γονέων.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:33