search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:50
MENU CLOSE

Μαχαίρωσαν δημοτικό σύμβουλο στην παρέλαση της Ρόδου

25.03.2013 12:01
Μαχαίρωσαν δημοτικό σύμβουλο στην παρέλαση της Ρόδου - Media

Μαχαιριές και γροθιές περιλάμβανε ο εορτασμός της ιστορικής επετείου της 25ης Μαρτίου στη Ρόδο.

Μαχαιριές και γροθιές περιλάμβανε ο εορτασμός της ιστορικής επετείου της 25ης Μαρτίου στη Ρόδο.

Μια γυναίκα λίγο μετά τη λήξη της παρέλασης επιτέθηκε και τραυμάτισε με σουγιά στην πλάτη τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Καρατζιά ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
 
Σύμφωνα με τους γιατρούς το τραύμα στην πλάτη δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρό και μετά την παροχή πρώτων βοηθειών αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό ενώ παραμένει άγνωστος ο λόγος που η γυναίκα προχώρησε σε αυτή την πράξη
 
Νωρίτερα ομάδα συγκεντρωμένων πολιτών επιτέθηκε φραστικά στους βουλευτές και τους εκπροσώπους των φορέων του νομού.

Το γεγονός προκάλεσε την αγανάκτηση του αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Φώτη Χατζηδιάκου, ο οποίος ενώπιον όλων των αρχών, απευθυνόμενος προς τον αστυνομικό διευθυντή Δωδεκανήσου κ. Αντώνη Βλαχάκη, είπε επί λέξη: «επιτέλους αυτή τη φορά κύριε αστυνομικέ διευθυντά, περιμένουμε να κάνετε το καθήκον σας»

Ο αστυνομικός διευθυντής μετά την προτροπή, έδωσε εντολή στον διοικητή ασφαλείας Ρόδου κ. Γιώργο Γεωργακάκο που βρίσκονταν δίπλα του, να προχωρήσει αμέσως σε συστάσεις κατά της ομάδας που αντιδρούσε με συνθήματα την ώρα της κατάθεσης των στεφανιών.

Πλησιάζοντας την ομάδα των αγανακτισμένων πολιτών ο διοικητής ασφαλείας, έκανε συστάσεις σε αυστηρούς τόνους με αποτέλεσμα ένας εκ των συγκεντρωμένων να του επιτεθεί με γροθιά.
 
Ο διοικητής κατάφερε επίσης να αρπάξει από έναν διαδηλωτή ένα ξύλο στο οποίο ήταν καρφωμένη η ελληνική σημαία γεγονός το οποίο άναψε τα αίματα ακόμη περισσότερο.

Αμέσως επικράτησε το πανδαιμόνιο. Διμοιρία των ΜΑΤ που ήταν σε πλήρη ετοιμότητα έφτασε στο σημείο, μπήκε μπροστά από την ομάδα και ξεκίνησαν αψιμαχίες οι οποίες εκτονώθηκαν στη συνέχεια με την παρέμβαση ψυχραιμότερων.

Πηγή: www.rodiaki.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:48