search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:27
MENU CLOSE

Χρυσόστομος: Κάποιοι πρέπει να κάτσουν στο σκαμνί

25.03.2013 13:01
Χρυσόστομος: Κάποιοι πρέπει να κάτσουν στο σκαμνί - Media

«Κάποιοι πρέπει να κάτσουν στο σκαμνί» και να λογοδοτήσουν για το οικονομικό σοκ που υπέστη η Κύπρος δήλωσε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος.

«Κάποιοι πρέπει να κάτσουν στο σκαμνί» και να λογοδοτήσουν για το οικονομικό σοκ που υπέστη η Κύπρος δήλωσε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι η Εκκλησία θα σταθεί δίπλα στο λαό αυτές τις δύσκολες για τον τόπο ώρες.
 
Σε δηλώσεις του μετά την μαθητική παρέλαση για την 25η Μαρτίου στη Λευκωσία ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου ανέφερε πως όταν κανείς πιστεύει και στον Θεό και στην Ελευθερία οι αριθμοί δεν έχουν πέραση πλέον, υποδεικνύοντας πως αυτό είναι και το μήνυμα της ημέρας, «ότι οι Έλληνες που είναι πάντα λίγοι, επειδή πίστεψαν στην Ελευθερία αγωνίστηκαν και την απέκτησαν».

Μεγάλες οικονομικές απώλειες μετρά η Εκκλησία

«Το κεφάλαιο της Εκκλησίας, που ήταν πάνω από εκατό εκατομμύρια ευρώ, φαίνεται ότι έχει απωλεσθεί» δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος, απαντώντας σε ερώτηση για το πόσο θα επηρεαστεί η Εκκλησία από τις μετοχές που έχει στην Τράπεζα Κύπρου.

Θα υπάρξουν, είπε, αρκετές δυσκολίες, κάποιοι θα χάσουν τη δουλειά τους και οι πεινασμένοι θα πολλαπλασιαστούν, γι' αυτό και η Εκκλησία θα πρέπει να μεριμνήσει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:21