search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:33
MENU CLOSE

Διαβάστε στο Ποντίκι art που κυκλοφορεί

27.03.2013 22:00
Διαβάστε στο Ποντίκι art που κυκλοφορεί - Media

Συνέντευξη Νίκος Ψαρράς. «Η τέχνη θέλει ζόρι»

Συνέντευξη Νίκος Ψαρράς. «Η τέχνη θέλει ζόρι»
 
Δελτίο καιρού.
Επάγγελμα στάρ
Τα πετροδολάρια και η «πουλημένη» έκθεση
Λουκέτο σε θεατρικούς χώρους
Κανένας εφησυχασμός για το ΤΕΙ Αρτας
Ο μαέστρος από τη Γερμανία
 
Ο πολιτισμός χρωστάει στην Κύπρο. Η «Ενωμένη Ευρώπη» γνωρίζει πολύ καλά ότι χρωστάει πολλά στην Κύπρο για όσα θαυμαστά κέρδισε από αυτήν, αλλά και για όσα δεν έκανε όταν οι πολιτισμικοί θησαυροί της λεηλατήθηκαν. Η Μεγαλόνησος ενέπνευσε λαούς και ποιητές, όπως τον Νομπελίστα Γιώργο Σεφέρη.
 
Ο Δράκος του Σέΐχ Σού στο θέατρο. Το βιβλίο του Θωμά Κοροβίνη «Ο γύρος του θανάτου» ανεβαίνει αύριο στο ΚΘΒΕ σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη.
 
Τα δύο πρόσωπα του Λίνκολν. Αν και η βραβευμένη ταινία του Στήβεν Σπίλμπεργκ «Λίνκολν» σέβεται την Ιστορία, το σενάριό της αποσιωπά τα σκοτεινά σημεία του Αμερικανού προέδρου που κατάργησε τη δουλεία.
 
Όταν τα κόμικς συναντούν την κρίση. Οι τράπεζες, τα δάνεια, οι φορολογικές απάτες, η Ευρωζώνη και η Γερμανία έπεσαν στα «χέρια» έξι σκιτσογράφων.
 
Το  βιολί του Τιτανικού. Το βιολί του μαέστρου Γουάλας Χάρντλεΐ, που ακουγόταν μέχρι να βυθιστεί στον ωκεανό ο Τιτανικός, ταυτοποιήθηκε και θα εκτεθεί στο Μπέλφαστ.
 
Σάνι Οχιλέμπο. Ο Αφρικανός μετανάστης πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία του Πέτρου Σεβαστίκογλου, «Attractive illusion».
 
Στις ταινίες αυτής της βδομάδας: «Χιονάτη», «Stoker», «Συγχαρητήρια στους αισιόδοξους?», «Broken city», «Welcome to the show – Η μουσική κληρονομιά του Παύλου Σιδηρόπουλου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:32