search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:23
MENU CLOSE

Η ΔΗΜΑΡ σχολιάζει Ντάισελμπλουμ

28.03.2013 08:19

Τις δηλώσεις του προέδρου του Eurogroup και Ολλανδού ΥΠΕΞ Ντάισελμπλουμ σχολίασε χθες η ΔΗΜΑΡ, μιλώντας για ευρωπαϊκά κέντρα που επιδιώκουν τη γενίκευση του μοντέλου της βίαιης εξυγίανσης του τραπεζικού συστήματος στην Κύπρο.

Τις δηλώσεις του προέδρου του Eurogroup και Ολλανδού ΥΠΕΞ Ντάισελμπλουμ σχολίασε χθες η ΔΗΜΑΡ, μιλώντας για ευρωπαϊκά κέντρα που επιδιώκουν τη γενίκευση του μοντέλου της βίαιης εξυγίανσης του τραπεζικού συστήματος στην Κύπρο. Η Αγίου Κωνσταντίνου επισημαίνει ότι είναι υπαρκτός και μεγάλος ο κίνδυνος να τιναχτεί στον αέρα η ευρωπαϊκή τραπεζική πίστη, αλλά και να μεταφερθούν κεφάλαια από τον ελλειμματικό Νότο στον πλεονασματικό Βορρά της Ευρώπης. Και τάσσεται υπέρ της ανακεφαλαιοποίησης μέσω του ESM, χωρίς επιβάρυνση του χρέους των κρατών, προκειμένου να αποφευχθεί η αύξηση των αποκλίσεων και να προωθηθεί η ενότητα και η προοπτική της Ε.Ε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:21