search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:23
MENU CLOSE

Αναστασιάδης: «Ευχαριστώ τον κυπριακό λαό»

28.03.2013 14:24
Αναστασιάδης: «Ευχαριστώ τον κυπριακό λαό» - Media

Ο Πρόεδρος της κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε γραπτή δήλωσή του, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες και τη βαθύτατη εκτίμησή του προς τον κυπριακό λαό για «την ωριμότητα και το υψηλό πνεύμα ευθύνης, που έχει επιδείξει».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε γραπτή δήλωσή του, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες και τη βαθύτατη εκτίμησή του προς τον κυπριακό λαό για «την ωριμότητα και το υψηλό πνεύμα ευθύνης, που έχει επιδείξει σε μια κρίσιμη στιγμή για τη σταθερότητα της κυπριακή οικονομίας, αλλά και για την αξιοπιστία του τραπεζικού συστήματος της Κύπρου».
Η στάση ωριμότητας και υπευθυνότητας, που ο λαός μας έχει επιδείξει σήμερα, προσερχόμενος στα υποκαταστήματα των τραπεζών, εκπέμπουν σε όλους ένα καθαρό μήνυμα αισιοδοξίας και σιγουριάς για το μέλλον και προκαλούν την αίσθηση διεθνώς σε όσους παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στον τόπο μας τις τελευταίες μέρες, τονίζει ο κ. Αναστασιάδης.
Με τη στάση του, ο λαός μας αποδεικνύει ότι «όχι μόνο θέλουμε, αλλά και μπορούμε και θα πετύχουμε να βγάλουμε τη χώρα μας από τη δύσκολη θέση στην οποία έχει βρεθεί», επισημαίνει.
Ο Κύπριος πρόεδρος εκφράζει τη βεβαιότητα ότι το τραπεζικό σύστημα της Κύπρου και θα επιβιώσει και θα αναπτυχθεί.-
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:22