search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:04
MENU CLOSE

Ανοιχτά τα Τέμπη το Σαββατοκύριακο

24.04.2010 07:44
Ανοιχτά τα Τέμπη το Σαββατοκύριακο - Media

Ανοιχτά θα είναι τα Τέμπη το Σαββατοκύριακο 24-25 Απριλίου, καθώς και αυτό της Πρωτομαγιάς.Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, θα δοθεί στη κυκλοφορία η μια λωρίδα στη κοιλάδα των Τεμπών, από Παρασκευή, στις 8 το βράδυ μέχρι και τις 6 το πρωί της Δευτέρας, με εναλλακτική κίνηση των οχημάτων ανά κατεύθυνση και συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Ανοιχτά θα είναι τα Τέμπη το Σαββατοκύριακο 24-25 Απριλίου, καθώς και αυτό της Πρωτομαγιάς.

Η «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίο» επέτρεψε εναλλακτική κυκλοφορία των οχημάτων, ανά διαδρομή στο ένα ρεύμα.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, θα δοθεί στη κυκλοφορία η μια λωρίδα στη κοιλάδα των Τεμπών, από Παρασκευή, στις 8 το βράδυ μέχρι και τις 6 το πρωί της Δευτέρας, με εναλλακτική κίνηση των οχημάτων ανά κατεύθυνση και συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα αυτό η μία λωρίδα θα ανοίξει αύριο από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 8.30 το πρωί του Σαββάτου και θα κινούνται σε αυτή τα οχήματα με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Στις 8.30 το πρωί του Σαββάτου, η κοιλάδα θα κλείσει για μισή ώρα και εν συνεχεία θα ανοίξει ξανά από τις 9 πμ μέχρι και τις 6.30 μμ στο ρεύμα από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα. Θα κλείσει και πάλι για μισή ώρα και θα ανοίξει στις 7 μμ μέχρι και τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Στις 2 μμ θα κλείσει και πάλι για μισή ώρα και θα ανοίξει στις 2.30 μμ μέχρι και τις 6 το πρωί της Δευτέρας στο ρεύμα προς Αθήνα.

Το ίδιο πρόγραμμα θα εφαρμοστεί και το Σαββατοκύριακο της Πρωτομαγιάς με μικρές διαφοροποιήσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:59