search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:39
MENU CLOSE

Η δασκάλα «χόρευε» διαφορετικά…

31.03.2013 21:00
Η δασκάλα «χόρευε» διαφορετικά… - Media

Η Αλέξις Ράϊτ είναι δασκάλα της ζούμπα. Ο κολομβιανός χορός είναι της μόδας παγκοσμίως και η 30χρονη είχε δικό της στούντιο χορού στο Πόρτλαντ. Το οποίο όμως αποδείχτηκε βιτρίνα για να προσφέρει άλλες υπηρεσίες. Και εννοούμε σεξ.

Η Αλέξις Ράϊτ είναι δασκάλα της ζούμπα. Ο κολομβιανός χορός είναι της μόδας παγκοσμίως και η 30χρονη είχε δικό της στούντιο χορού στο Πόρτλαντ. Το οποίο όμως αποδείχτηκε βιτρίνα για να προσφέρει άλλες υπηρεσίες. Και εννοούμε σεξ. Το στούντιο χορού λειτουργούσε ως οίκος ανοχής με την Ράϊτ να έχει μια ιδιαίτερα δημοφιλή και επικερδή επιχείρηση.

Τους τελευταίους 18 μήνες το στούντιο της Ράϊτ είχε έσοδα άνω των 150.000 δολαρίων από τις υπηρεσίες που πρόσφεραν οι κοπέλες της στους πελάτες που συνέρρεαν για να… μάθουν ζούμπα.

Συνήθως τέτοιες επιχειρήσεις δεν μένουν κρυφές για καιρό και η 30χρονη προαγωγός συνελλήφθη από τις αρχές. Κατηγορήθηκε για 106 αδικήματα (!), μεταξύ των οποίων πορνεία, προαγωγή, φοροδιαφυγή και άλλα ωραία. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και η βιντεοσκόπηση των κρυφών περιπτύξεων, χωρίς την άδεια των πελατών, με –προφανή- στόχο τον εκβιασμό τους.

Η Ράϊτ δήλωσε ένοχη σε όλες τις κατηγορίες και  τώρα θα περιμένει στο τέλος Μαΐου να μάθει για πόσο καιρό θα μείνει πίσω από τα κάγκελα.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:37