search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:09
MENU CLOSE

Της… λευκής ισοπαλίας

01.04.2013 07:49
Της… λευκής ισοπαλίας - Media

Ο ΠΑΟΚ έγινε η πρώτη ομάδα που υποχρέωσε τον Ολυμπιακό σε «λευκή» ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα (0-0), στο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο ΠΑΟΚ έγινε η πρώτη ομάδα που υποχρέωσε τον Ολυμπιακό σε «λευκή» ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα (0-0), στο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Με το βαθμό ο «Δικέφαλος» έφτασε στη δεύτερη θέση τον Αστέρα Τρίπολης, που όμως αύριο θα έχει την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης στους τρεις βαθμούς, αν νικήσει στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο και στον ένα εφόσον το ματς λήξει ισόπαλο.
Ο Ολυμπιακός πίεσε από το ξεκίνημα και κατά το πρώτο εικοσάλεπτο, υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ να αμυνθεί αλλά αν εξαιρεθεί του Βλαχοδήμου στο 11΄ (απέκρουσε σε κόρνερ ο Ιτάνζ), δεν είχε άλλη αξιόλογη στιγμή σε αυτό το διάστημα.
Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας αλλά δεν κατόρθωναν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία καθώς οι παίκτες του Γιώργου Δώνη αμύνονταν σωστά τόσο στις άκρες όσο και στον άξονα.
Ο ΠΑΟΚ είχε μια καλή στιγμή στο 24΄, με το σουτ του Καμαρά να φεύγει δίπλα από το δοκάρι του Μέγερι, ενώ στο 35΄ ήταν ο ίδιος που αστόχησε εκ νέου, για να χάσουν οι γηπεδούχοι τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους για το πρώτο ημίχρονο στο 40ο λεπτό:  ο Ιτάνζ απέκρουσε δύσκολα το φάουλ του Χολέβα και στην εξέλιξη της φάσης, στη σέντρα του Μασάντο η κεφαλιά του Τζιμπούρ έφυγε άουτ.
Ακριβώς ίδιο το αγωνιστικό μοτίβο και στην επανάληψη, με τους ποδοσφαιριστές του Μίτσελ να διατηρούν ανούσια υπεροχή και τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί, ανεπιτυχώς, να βρει χώρο για να χτυπήσει στην κόντρα με τους ταχύτατους Σαλπιγγίδη και Καμαρά.
Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 69΄, με τον Ιτάνζ να αποκρούει με τα πόδια σουτ του Μασάντο από το ύψος της περιοχής. Έκτοτε… ουδέν, αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης κράτησε άνετα το αποτέλεσμα, παρά την αποβολή του τεχνικού της καθ΄ υπόδειξη του τέταρτου ρέφερι προς τον διαιτητή Σιδηρόπουλο (κλώτσησε δυνατά μια μπάλα).
Με τη λήξη του αγώνα στο φαληρικό γήπεδο ακούστηκαν οι (συνήθεις τον τελευταίο καιρό) αποδοκιμασίες προς τους «ερυθρόλευκους», για τη νέα μέτρια εμφάνισή τους.
 
Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 27ης αγωνιστικής, η «λευκή» ισοπαλία ήταν το… αγαπημένο αποτέλεσμα των ομάδων της Super League αφού, εκτός από το ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης», 0-0 ήρθαν και οι αναμετρήσεις SKODA Ξάνθη-Ατρόμητος και Λεβαδειακός-ΑΕΚ. Στο μοναδικό παιχνίδι που σημειώθηκε γκολ, η Βέροια επικράτησε της Κέρκυρας 2-0 κι έκανε σημαντικό βήμα παραμονής στην κατηγορία, «στέλνοντας» παράλληλα τους Φαίακες στη Football League.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10