search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:16
MENU CLOSE

Η ευνοούμενη Ντέλια

01.04.2013 21:00

Για τα μάτια του Πολ… χάθηκε από τον χάρτη η Κύπρος. Ο λόγος φυσικά για τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην Ελλάδα Πολ Τόμσεν, ο οποίος έχει εμπνεύσει πολλά και δυνατά αισθήματα στη συνάδελφό του Ντέλια Ντελκουλέσκου.

Για τα μάτια του Πολ… χάθηκε από τον χάρτη η Κύπρος. Ο λόγος φυσικά για τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην Ελλάδα Πολ Τόμσεν, ο οποίος έχει εμπνεύσει πολλά και δυνατά αισθήματα στη συνάδελφό του Ντέλια Ντελκουλέσκου. Οι κακές γλώσσες λένε, μάλιστα, ότι με δική του εισήγηση ανέλαβε η εν λόγω κυρία το πρόγραμμα της Κύπρου, και αυτή, για να τον ευχαριστήσει, έκανε το… καλύτερο. Διέγραψε το νησί από τον χάρτη. Η Ρουμάνα εκπρόσωπος του ΔΝΤ (πρώην ευνοούμενη και του καθεστώτος Τσαουσέσκου…), η οποία έφτασε να εκνευρίσει ιδιαίτερα τον Κύπριο Πρόεδρο Αναστασιάδη, είχε θέματα από το παρελθόν με την κυπριακή πλευρά, αφού από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στο νησί ξεκίνησε να ζητάει τρελά πράγματα. Μάλιστα, η πρώην υπουργός Εργασίας της Κύπρου, σε κάποια απ’ αυτές τις συζητήσεις, της είχε πει με νόημα: «Εσείς κατάγεστε από τη Ρουμανία και είχατε πρόεδρο τον Τσαουσέσκου. Εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά. Εκτός και αν θέλετε να μας κάνετε και εμάς Ρουμανία»!!! Μάλλον εκείνη την ώρα ήταν ανοιχτοί οι ουρανοί και ο Θεός το κατάλαβε ως ευχή!…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:16