search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:54
MENU CLOSE

Το mail της «ενημέρωσης»

02.04.2013 21:00

Αίσθηση προκάλεσε ένα e-mail που έφτασε σε εκατοντάδες παραλήπτες – μέλη της ΔΗΜΑΡ, την περασμένη εβδομάδα, από τον Δημήτρη Χατζησωκράτη.

Αίσθηση προκάλεσε ένα e-mail που έφτασε σε εκατοντάδες παραλήπτες – μέλη της ΔΗΜΑΡ, την περασμένη εβδομάδα, από τον Δημήτρη Χατζησωκράτη. Με το εν λόγω μήνυμα, ο Χατζησωκράτης ενημέρωνε τα μέλη του κόμματος για την προκήρυξη θέσεων διοικητών και υποδιοικητών σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας!  Μάλιστα, είχε και όλες τις… απαραίτητες πληροφορίες, δηλαδή πότε λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων, τον σχετικό κατάλογο των νοσοκομείων όπως προέκυψαν από τις συνενώσεις, ενώ καλούσε τους παραλήπτες να καταθέσουν έγκαιρα τα δικαιολογητικά τους και να ενημερώσουν τη ΔΗΜΑΡ για τις αιτήσεις που θα κατατεθούν… Κατά τα άλλα, η ΔΗΜΑΡ, ως «υπεύθυνη Αριστερά», δεν ενδιαφέρεται να τακτοποιήσει τα δικά της παιδιά στο Δημόσιο, αφού η απάντηση του Χατζησωκράτη στα σχόλια που δημιουργήθηκαν ήταν ότι πρόκειται για μία θεμιτή δημοκρατική διαδικασία. Κι αυτό – λέει – επειδή έτσι ενημερώνονται ευρέως οι ενδιαφερόμενοι και όχι μόνο «μια κάστα καθηγητάδων»!…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:51