search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:50
MENU CLOSE

Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πει ποτέ «ναι» σε εκβιασμούς

03.04.2013 09:21
Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πει ποτέ «ναι» σε εκβιασμούς - Media

O ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συνθηκολογήσει ποτέ με το μνημόνιο, δεν θα πει «ναι» υπό οποιεσδήποτε συνθήκες σε εκβιασμούς και απειλές διαβεβαίωσε ο Αλέξης Τσίπρας στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

O ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συνθηκολογήσει ποτέ με το μνημόνιο, δεν θα πει «ναι» υπό οποιεσδήποτε συνθήκες σε εκβιασμούς και απειλές διαβεβαίωσε ο Αλέξης Τσίπρας στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
 
Παράλληλα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον της τρικομματικής κυβέρνησης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι έτοιμοι να υποδεχθούν την τρόικα με μια ανθοδέσμη γεμάτη «ναι».»
 
Όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας, ήρθε η στιγμή να αλλάξει το τροπάρι απέναντι στους κυρίαρχους κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο αλλαγή κυβέρνησης.
 
«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να εκφράσει τη θέληση του λαού για αλλαγή πορείας, έχοντας στο πλευρό του την κοινωνία και οικοδομώντας συμμαχίες στον ευρωπαϊκό νότο κι όχι μόνο. Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είμαστε οπαδοί ενός ρεαλισμού που αγνοεί τη θέληση και τη δύναμη των λαών», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας με αφορμή τις εξελίξεις στην Κύπρο και πρόσθεσε: «Δεν πρόκειται να πούμε “ναι” στην εκποίηση της Ελλάδας, στις εντολές της κ. Μέρκελ, δεν είμαστε οι καλύτεροι μαθητές του «ναι» στο ευρωπαϊκό αναμορφωτήριο που ο κ. Σόιμπλε ονειρεύεται».

ΔΗΜΑΡ: Κήρυκας της χρεοκοπίας ο Τσίπρας

«Ο κ. Τσίπρας, δυστυχώς για τον ίδιο, το κόμμα του, αλλά και τη χώρα, δεν διδάχτηκε τίποτα από τα πολύ δυσάρεστα γεγονότα της Κύπρου. Κήρυκας της χρεοκοπίας της χώρας, επενδύει στα συντρίμμια και την καταστροφή. Ευτυχώς, όμως, για τους πολίτες και την κοινωνία , έχουν γίνει αντιληπτές σε όλους οι αντιφάσεις, οι παλινωδίες και το πολιτικό αδιέξοδο του κόμματός του. Δεν είναι τυχαίο ότι ο μόνος σύμμαχός του είναι πλέον το κόμμα του κ. Καμμένου. Η όποια «ρεαλιστική στροφή» έλαβε τέλος…»

Κεδίκογλου: Συνεχίζει τις ακροβασίες ο ΣΥΡΙΖΑ
 
Ο κύριος Τσίπρας ήταν σαφής: 'Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο μέσα στο ευρώ, Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή έχουμε δραχμή και την Κυριακή δημοψήφισμα» σχολίασε κυβερνητικός εκπρόσωπος  Σίμος Κεδίκογλου, σημειώνοντας ότι από τις δηλώσεις του φάνηκε πως «το 'μεγάλο του σχέδιο' είναι να εκβιάσει εταίρους, δανειστές και Ευρώπη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:50