search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:12
MENU CLOSE

Προανακριτική: Ένταση λόγω…τεστοστερόνης

04.04.2013 08:56
Προανακριτική: Ένταση λόγω...τεστοστερόνης - Media

«Υπάρχει ένταση λόγω αυξημένης τεστοστερόνης», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος βγαίνοντας από την αίθουσα της προανακριτικής επιτροπής περίπου στις 11 το πρωί.

«Υπάρχει ένταση λόγω αυξημένης τεστοστερόνης», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος βγαίνοντας από την αίθουσα της προανακριτικής επιτροπής περίπου στις 11 το πρωί.
 
Όλα άρχισαν όταν ο Άδωνης Γεωργιάδης φέρεται να παρενέβη υπέρ του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ κατά τον κύκλο ερωτήσεων του Ηλία Κασιδιάρη με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση, κάτι που ανάγκασε τον Χρ. Μαρκογιαννάκη να διακόψει την συνεδρίαση.
 
Ο κ. Βενιζέλος βγήκε έξω και η Ζωή Κωνσταντόπουλου τον ακολούθησε και άρχισε να φωνάζει «δείτε προνομιακή μεταχείριση μάρτυρα που μπαίνει και βγαίνει όποτε θέλει».
 
Φυσικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν άφησε αναπάντητα όσα του είπε η κ.Κωνσταντοπουλου και λίγα λεπτά αργότερα είπε στους δημοσιογράφους: «Διακρίνω μια αυξημένη ένταση λόγω τεστοστερόνης. Είναι θέμα ενδοκρινολογικό. Και σε κάθε περίπτωση η ιατρική δεν έχει απαντήσει αν η ψυχιατρική προηγείται της ενδοκρινολογίας ή το αντίθετο».

Η κατάθεση του κ Βενιζέλου συνεχίζεται.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00